Harmóniában a
természettel
0
Termékeinkről mondták
Tápláló és gazdag krém, mégsem zsíros, és jó gyulladáscsökkentő. Tél vége felé az extrán száraz, repedező bőrfelületen is segített.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Évadnyitó

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2020. február 10.

Idén lassabban jött az év, sok volt a jó pihenés karácsony után, és 6-a már a Vízkereszttel és a fabontással várt minket. Szinte beleestünk a januárba. Főleg, mivel az első hét legalább olyan nyögvenyelősen indult munka szempontjából, mint az ünnepek alatti rendrakás. Ilyenkor sokan révedeznek a szaloncukor és bejglihegyek, a szilveszteri falatok után, és lelkesen, de lassan rázódunk csak vissza a munkába. A készítők/gyártók, sőt a webáruház tulajdonosok számára pedig jön a rettegett LELTÁRozás! Míg vásárlóként örömmel pótoljuk hiányzó készleteinket immár csak saját magunknak (kevésbé ajándékba), és válogathatunk az ünnepek utáni leárazásokból, a másik oldalon versenyfutás van, hogy a kiszolgálás is folyamatos legyen, és az utolsó darab alapanyagot, tárolót, dobozt és kupakot is megszámoljuk. Nem könnyebb ez ilyenkor, mint a karácsonyi menet. Ha év közben rendesen adminisztráltunk, ez most könnyebben megy, és megveregethetjük a vállunk. Majd kiszámoljuk az értékét, összesítjük és már tervezhetjük is a tavaszi forgalmat. Nem egyszerű az alapanyag rendeléseket sem ehhez leszervezni több helyről, egyeztetni az emelkedett árakat, a beérkező többdarab készletet visszatölteni a raktárkészletbe (és leadminisztrálni a következő évi leltárhoz).

Mikor minden rendbe állt, és mindent kitakarítottunk, jöhet csak újra a gyártás. A VeraNatura műhelyében is csak mostanában áll fenn újra a rend, és kezdjük a készítést. Így átmenetileg előfordulhatnak készlethiányos termékek, de türelmet kérünk, hamarosan feltöltődik minden sor! Az újdonságok terén is sok változás állt be nálunk az ősszel, így ezek változtatása, az átállás is sok időt vesz igénybe. A jelenlegi állások szerint próbálunk fokozatosan lecserélni minden tárolót nagyobb mértékben újrahasznosítható fajtára, illetve olyan tárolókra, melyek egyszerűbben tisztíthatók és ezzel minőségvesztés nélkül használhatóak újra. Előfordulhat így az is, hogy bizonyos kiszerelésekből nincsen régi formátum, csak az új, vagy fordítva. A pazarlás elkerülése végett (hiszen a kidobálás sem hulladékmentes) tervünk, hogy az eddig használt készleteket felhasználjuk, így van amiből mostantól már csak új kiszerelés lesz elérhető, mivel nem szerzünk be belőle újabb 500db-ot, és van amiből még egy ideig csak a régebbi tároló lesz elérhető. 

Az üveg csomagolóanyagok néhol dupla áron elérhetőek, így ezt muszáj volt beépítenünk az árakba is. Van ahol nem okozott nagy eltérést, de van ahol igen. Szeretnénk azonban, ha hűséges vásárlóinknak nem okozna ez gondot, mivel a beltartalom minőségén nem kívánunk változtatni, és a hasonló típusú termékekhez képest az összetételre vonatkozó beltartalom nálunk gyakran magasabb, míg az ár kedvezőbb. Így külön öröm számunkra, hogy a környezet védelmével párhuzamosan a minőséget jobban tükröző, megfelelőbb csomagolást is tudunk biztosítani. 

Szívből reméljük, hogy az idei év változásai kedvező fogadtatásra lelnek! 

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Itt a tavaszi megújulás ideje!

2015. február 17.

Lezárult a farsangi időszak, hamvazószerdával megkezdődik a Nagyböjt, és ezzel párhuzamosan elérkezett az ideje a tavaszi nagytakarításnak, testünk tisztításának! Sokan nem is gondolnak rá, mennyire fontos, hogy a tavaszi tisztítókúrát, böjtnapokat nem csak a test szintjén kell megélni!

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!

A családállítás és Hellinger terápia rendszere

2014. november 17.

Bert Hellinger német terapeuta mutatott rá azokra a családon belül, generációkon is átívelő mechanizmusokra, melyek adott esetben döntő módon határozhatják meg egy ember életét. A családrendszerben korábban élt emberek sorsa, az őket ért negatív események akár a néhány generációval később születettekre is kihatással lehetnek. Ahogy a szállóige ismert: „hetedíziglen” térhet vissza egy adott problémakör.