Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Farsangi hangulatban

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. január 12.

Elkezdődött az új év, és vele zajlik már a farsangi időszak is, mely a megszokotthoz képes idén igen rövid lesz! Február 10-én hamvazószerdával zárul a szűk négy hetes időszak. Ne tétlenkedjünk hát, adjunk lehetőséget magunknak az igazi örömködésre, a vidám összejövetelekre! Süssünk fánkot, csörögét, kortyolgassunk a meleg szobában finom forralt bort, és tervezzük meg mit szeretnénk megvalósítani ebben az évben!

A szavaknak, gondolatoknak nagy ereje van, éljünk hát velük! Terjedjenek szét a pozitív gondolatok, kerüljenek napvilágra igazi vágyaink és céljaink, adjuk meg mindennek a módját, most lehet! Szóljon az ének, a zene, minden olyan, ami feltölti lelkünket, és boldogságot hoz nekünk! Most áradjunk kifelé, hiszen a böjti időszakban úgyis eljön az összegzés és befeléfordulás időszaka!

Ehhez a hangulathoz társítottuk mi is akciós termékeinket: a vidám, színes nemez kiegészítők méltó párjai lehetnek egy bolondos estének, vagy a szürke hétköznapok színesítőjének! Hordjunk színes fülbevalót kötött pulcsijainkhoz, tegyünk egyszínű sötét kabátunkra vidám kitűzőt, vagy bolondítsuk blúzunkat, pólónkat bohém nyakláncokkal.

Februári kedvezményeink sorában két testápolónk is kedvezményes áron érhető el. A téli időszak még tart, bőrünk egyre jobban kiszárad a meleg szobában, a sok ruha alatt, így valódi kényeztetésre vágyik. Legyen száraz vagy normál bőrünk, arcunk, a testápolókban található valódi hidegensajtolt bio olajok gazdagon ápolják a bőrünket, hidratálják és puhítják azt. Hiszen önmagunk kényeztetését több szinten jó megvalósítani. :)

És a várva várt újdonságok is felkerültek a webáruházba: megérkeztek szappanjaink, amikkel a karácsonyi csomag-ajánlatokban futólag már megismerkedhettünk! Most limitált szériában rendelhetőek még téli kivitelben: a levendulás szappan hópihe vagy a karácsonyi muffin süti formája tavaszra már lecserélődik míves pecsételt darabokra. Izgalommal várjuk hogyan fognak tetszeni!

Vásári megjelenéseink folyamatosak az idei évben is, melyet a főoldal bal sávjában, illetve a VeraNatura manufaktúra facebook oldalán lehet nyomonkövetni!

Lelket-melengető mulatozást, és hópihével bélelt vidám pillanatokat kívánunk februárban!


Fotó:
http://www.programturizmus.hu/ajanlat-csabai-farsang-bekescsaba.html

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Aktív kézápolás kívül-belül télvíz idején

2016. november 24.

Itt a tél, ilyenkor a kezünk bőre, a körmeink sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint máskor. A faggyútermelés csökken, a bőr veszít rugalmasságából, így akár a mindennapi munka során is sérülhet. A kéz sok mindent elárul a tulajdonosáról, a szép kéz nem csak a megfelelő ápoláson múlik, de az egészségi állapotot is tükrözheti. 

Ünnepek

2014. december 24.

Békés, áldott, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek! Sikeres, gazdag új évet, egészséget, jó lehetőségeket!

Húsvéti kedvezmények

2015. március 16.

Néhány hét, és elérkezünk Húsvét ünnepéhez, amire egy kis ajándékkal készültünk! Ha Húsvétig webáruházunkból vásárol, és rendelése meghaladja a 3200 Ft-ot, akkor egy mini SzappAnna húsvéti tojás szappankát adunk ajándékba!