Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Köszöntő

Kategória: Lelkünk titkai
Írta: Sophia  |  2014. augusztus 29.

Köszöntelek lelked belső folyamatainak megismerésében, útján!

Igazi Életed most kezd nyiladozni! Megélni a pillanatokat, teret adni vágyaidnak, álmaidnak. Ha nyitott szemmel jársz, megláthatod azokat a lehetőségeket, melyek új információkat hoznak neked. Ezek tudnak segíteni, továbblépni, alakítani, hogy új élményeket élhess meg. Újra gyermekké válj, a szó pozitív értelmében: az új minőség működtetésével a fejlődési folyamatod most indul újra, ezáltal már igazán ki tudsz teljesedni. Eddig a környezet burka (nevezhetjük médiának, megszokott viselkedési mintáknak, iskolarendszernek, családi szokásoknak, stb.) elszigetelhetett, és egy előre kijelölt alagútban engedte csak a létedet. Most kilépsz ebből, innentől megszabhatod, merre szeretnél haladni, mit szeretnél elérni az életben. Mit akarsz képviselni, miért akarsz küzdeni. Sőt, a gyermeki minőség sok olyan szálból épül fel, amit vétek elutasítani!

Göröngyös út áll még előtted, amitől nem kell megijedni! Rá kell helyezkedni a tiszta energiák folyamára, szívedre hallgatva haladni. Megérezni a működést, a rendszert, mely mindig tovább visz. Kisegít a nehéz pillanatokban, ötleteket és erőt ad. Segít, hogy elképzeléseidet megvalósítsd, ha azok egyeznek a Föld rendszerének működésével.

A következő cikkekben sok információt, gondolatot közvetítünk, melyekkel - saját tapasztalatainkkal fűszerezve - segíteni szeretnénk lelked kapuinak nyitogatásában.

Lapozz bele a tematikus írásainkba a Spirituális üzenetek között, és engedd, hogy megszólítson, ami neked is üzen!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kiegészítő technikák a tavaszi tisztítókúrákhoz

2015. február 24.

A tisztítókúrák mellett elhanyagolhatatlan pont, hogy ne csak a táplálkozás oldaláról közelítsük meg a salaktalanítás témakörét. Testünket meg kell támogatni más eszközökkel is, különben a felszabaduló méreganyagok nem tudnak kiürülni szervezetünkből, és mellékhatásokat idéznek elő!

Vágyaink és változásaink

2014. augusztus 29.

Tudod-e már, mire vágysz igazán? Felismerted-e, hogy nemcsak a fizikális javakról szól az élet, hanem a belső békédről is? A lelked kívánságairól, s nem a testi kényelemről?

Csillagképek a zodiákus körön túl

2019. március 13.

Mi is az az asztrozófia? Miben különbözik a hagyományos asztrológiától? Mit tudhatunk meg belőle, mivel „több”, mint a csillagjegyek adta információ?