Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Kiteljesedés női minőségeink oltárán

Kategória: Lelki életünk
Írta: Sophia  |  2018. február 07.

Nőiségünknek sok oldala van, de sokszor csak néhányat élünk belőle. Megéléseink és kiteljesedéseink kortól és élethelyzettől ugyan függnek, de lelkünk ugyanaz marad: egy csodálatos, kreatív, teremtő energia.

Az idei év e témában különleges lehetőségeket tartogat számunkra: 2018 a Vénusz éve, mely, mint egy jótékony tündéranyó, segít  a nőiségünk, az egyéniségünk kibontásban, letenni terheinket, és felszabadítani teremtő energiáinkat.

Mit is jelent ez valójában, mit hozhat számunkra?

A bolygó energiájához tartozik mindenféle bőség manifesztálása. Megélhetjük ezt egy kiáradó, mindent átütő szerelmen keresztül, vagy egy szerelemmel végzett munkán keresztül. Kapcsolatokban vagy az anyagi bőség megteremtésében is lehetőségünk van megélni. Akár tudatosak vagyunk a történésekre, akár nem, az biztos, hogy sokkal több „varázslatos” helyzetet fog eredményezni ez az év, mint az előző.

Nőiségünk sokszínűsége határtalan. Mindenkiben él annak a gondolata, hogy mennyi mindenre lehet(ne) képes, vagy mi minden érdekli. Mit szeretne átadni a környezetének, vagy épp családjának. Rengetegen szeretnek szépet alkotni, vagy táncolni, áramlani, körbe ölelni a másikat. Beszélgetni, vagy írni, vagy csak tenni a feladatukat. Mindezeken keresztül megélhető és átültethető a Vénusz ragyogó minősége. Támogatja, hogy meg tudjuk valósítani a bennünk felsejlett álmokat, vágyakat. És mindez a teremtőenergia azért lesz idén fajsúlyos, mert segítségére lesz a Plútó is, aki idén fogja elérni a Nap útját, aminek jelentése: lehozni a Földre, az anyagba mindazt, ami már valahol létrejött: gondolatainkban, auránkban, szívünkben. Így meg tud jelenni minden, amit tervezgettünk akár hosszú évek óta,

Sok nehéz érzés állhat a mögött, hogy miért nem kezdtünk már eddig bele a kigondolt dolgok megteremtésébe. Vagy ha neki is kezdtünk, de nem jutottunk vele egyről a kettőre (háromra, sokra). Sok folyamatban volt részünk, sok gáttal találkozhattunk. Akár az anyagiság terén, akár kapcsolatainkban való támogatatlanság terén. Vagy egyszerűen nem mertük felszínre hozni azt az érzést, ami bennünk szunnyadt. Mert meg akartunk felelni az elvárásoknak. A családi minták nagyon erősek tudnak lenni, és blokkolni képesek az újítás lehetőségét. Meg tudják szabni, mégha szabadabb felfogásunk is van, hogy mit, mikor és hogyan tegyünk, rendezzünk, vagy neveljünk. Elvárások, melyek kívülről, vagy pont hogy lelkünkből fakadnak. Nézzünk bele a tükörbe és kérdezzük meg magunktól, miért nem léptünk eddig? Miért blokkoljuk saját energiáinkat, és töltjük időnket olyan dolgokkal, amiket nem is annyira tartunk fontosnak? Miért hisszük el, hogy nem vagyunk valamire képesek? Hol van az erőnk, és stabilitásunk igazi alapja? Kiben bízunk, és mitől gondoljuk, hogy az a másik jobban tudja, mi kik vagyunk és miben vagyunk jók?

Nagyon sok helyzet nem a végső kiteljesedésről szól. Nem kell felhagyni a munkánkkal, vagy úgy tenni, mintha gyökerestül megváltoztunk volna. Nem, sőt! A kulcsok általában a legegyszerűbb dolgokban rejtőznek. Mert környezetünk mindig is érezte, hogy mi milyenek vagyunk! (Akik tiszta szívvel szeretnek és figyelnek ránk.) Nem kell a befolyásolás ahhoz, hogy valamit máshogy próbáljunk meg. Miért ne? Merjünk élni kicsit, és kipróbálni azt, ami vonzz minket!

Mai napig a legtöbbeknek az okozza a legnagyobb nehézséget, hogy nem hiszi el, hogy képes valamire. Hogy értékes, és megélheti magát minden kis ""izéjével". Hogy kipróbálhat valamit büntetlenül (józan ész határáig), és pont attól lesz tökéletes, hogy éli színes személyiségének arcait. Minden hölgy, tud teremteni. Világra hozni. Megszülni egy gyermeket, kibontani önmagát, és létrehozni szíve vágyát. Befogadni, feldolgozni, megtermékenyülni, és ennek eredményével szebbé tenni a világot. Ez egy egyszerű tény, a nő alapműködése.

Ennek kibontására hoztuk létre 5 alkalmas női csoportunkat, ahol a befogadó női kör, a szárnyalás felemelő energiáján keresztül segítjük a nőiséged kiteljesedését. Hogy érezd, tudd, és elhidd, hogy több vagy annál, amit eddig meg mertél élni.

Részletek itt.

 

 

 

kép: pixabay.com, Zentai Anna blog

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Az őszi táj, mint belső alakulásaink színtere

2014. október 28.

„Itt van az ősz, itt van újra...”, írja Petőfi Sándor ismert versében, és őszintén hasonló érzések fognak el a gyönyörű, sokszínű fák, a hulló levelek hatására, az egész lényemet átjáró változás csodálatosságával. Elérkezett tehát az ősz, s ezzel a természet hívása.

Itt a tavasz, új kézműves termékfeltöltések

2019. február 27.

Friss, új darabok érkeztek a kézműves csapatba, nézd meg őket, melyik tetszik!

Ősznyitó akciók és egyéb hírek

2016. augusztus 31.

A szeptember az iskolakezdéssel és az utolsó pancsolós napokkal indul. Ilyenkor, ha lassan is, de rákészülünk az őszre, búcsúzunk a nyártól, rendezgetésbe kezdünk. Ez a meleg őszi hónap mindig kínál még kellemes napokat, ezekhez szeretnénk mi is csatlakozni ötleteinkkel.