Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Nőnapi és tavaszi meglepetések

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. március 04.

Beléptünk március hónapba, megkezdődött a tavasz, a felfrissülés és a kibontakozás ideje, és ennek rendje szerint elérkezik március 8-án a nemzetközi Nőnap. Erre a napra készülődvén állítottuk össze Nőnapi ajándékcsomagjainkat, melyeket egyaránt ajánlunk női és férfi olvasóink figyelmébe is!

A Nőnap egy különleges nap, amikor minden hölgy igényli, hogy a megszokottnál kicsit kiemeltebb figyelemben részesüljön. Ez könnyen elérhető hétköznapi figyelmességekkel, kedves bókokkal, virággal, vagy személyesebb kapcsolat esetén egy igazi meglepetéssel, mint amilyen például a VeraNatura termékekből álló Nőnapi ajándékcsomag. Ehhez ajánljuk tavaszi arcápoló csomagjainkat, hogy bőrünk feltöltődhessen a téli megrázkódtatások után. Aki többre vágyik, és a teljes bőrfelületét részesítené gondoskodó ápolásban, annak javasoljuk Tavaszi Kuponunkat, mely által minden 8000 Ft feletti rendelés esetén további 8% kedvezményt adunk a rendelés teljes végösszegéből március 8. és 20. között! Kuponkód: "VeraNaturaTavasz".

Érdemes ezt követően is velünk ünnepelni a tavaszi újjászületést, hiszen a március 21-től április 10-ig terjedő időszakban minden rendelés mellé ajándék termékmintát küldünk!

A rendezvényeken való részvételeink folyamatosak, érdemes figyelni megjelenéseinket, ahol a helyszínen a webáruházas rendelések továbbra is átvehetőek személyesen, szállítási költség nélkül!

Válogassanak kedvükre minőségi, bőrbarát termékeink közül, és látogassanak meg minket a vásárokon, ahol személyesen ki is tudják próbálni natúrkozmetikumainkat!

Üdítő felfrissülést kívánunk március havára!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!

Farsangi mulatság - ajándék akciók

2015. február 09.

Itt a farsang, áll a bál! De már nem sokáig, így próbáljuk kihasználni a maradék időt tavaszig. Egyenlőre még a csendes havazás kényeztet minket, hogy érezzük, még tél van. Így ne feledjék februári akciónkat sem!

Húsvéti kedvezmények

2015. március 16.

Néhány hét, és elérkezünk Húsvét ünnepéhez, amire egy kis ajándékkal készültünk! Ha Húsvétig webáruházunkból vásárol, és rendelése meghaladja a 3200 Ft-ot, akkor egy mini SzappAnna húsvéti tojás szappankát adunk ajándékba!