Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Igazán hatásos krém! Az otthoni patika alap darabja nálam. Csillagos 5-re szerepelt az idei nyáron, amikor sikeresen leégtem. Száraz, és gyulladt bőrre is tökéletes! Mindenkinek jó szívvel ajánlom, nekem nagyon bevált!
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Tavasz, te gyönyörű!

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. április 05.

Örüljünk hát, mert ez a tavasz sok olyan változást is elhoz, amire talán régen vártunk, de mégsem számítottunk rá igazán! Nem biztos, hogy mindenki szerette volna magának a vírusjárvány kötelezte állapotokat, ez most egy teljesen más életmód, ez biztos! Viszont amit elhoz, az átrendeződés, azt talán magunktól sohasem tettük volna meg! Bízzunk az égiekben, hogy tudják mit csinálnak, és kívánunk minden nap a lehető legjobbakat, hogy mindenki fájdalommentesen kerülhessen ki belőle! A hála azért, amink van, amit most tudunk értékelni igazán, a legmagasabb rezgésű szeretet! Tegyük sorba dolgainkat, mérlegeljünk mi is az igazán fontos, helyezzük biztonságba, és legfőképpen szeressük, amink van, akik vannak nekünk! Ez most a legfontosabb. Ez a járvány, bár most úgy tűnik iszonyúan veszélyes, kevesebb kárt fog okozni valójában, mint amilyet belső életünkben változás gyanánt átminősít. A túlpörgés, a túlvásárlás, a pazarlás, a túl sok stressz, a túl sok információ most mérlegre kerülhet, és vissza kell térnünk egy olyan békésebb időszakba, amit mindenki egészséggel (!) tud lekezelni. A "slow life" még sohasem volt ennyire hangsúlyos, mint most! Le kell tudnunk lassulni, meg kell tudnunk állni, hogy választhassunk!

Kedves látogatóink, olvasóink, vásárlóink! Sohasem tagadtuk, hogy honlapunkkal nemcsak fizikai, hanem lelki békét is szerettünk volna közvetíteni. Egy olyan nyugodtabb, tudatosabb életmódotot segíteni, ami mindenki számára nagyobb megelégedettséggel szolgál. Egy csomó olyan dolog van, amire nem jut idő, elég figyelem, ezekre az apróságokra is kell energiát szánni. Ebben szerettünk volna segíteni. Sajnos a mi saját rohanásunk nem adott elég lehetőséget, hogy elég minőségi cikket tegyünk fel, elég sok tanítást közvetítsünk, így csak az általunk gyártott termékek minőségén, szeretettel burkolt energiáján és a személyes találkozásokon, vásárokon átadott információk tartalmával tudtuk átadni mindazt, ami számunkra fontos közlendő.
Sajnos a legszebb és egyben legjobb, általunk is legkedveltebb tavaszi vásári szezonnak a járványhelyzet keresztbe tett, leginkább azt sajnáljuk, hogy nem tudtunk találkozni az emberekkel, akiknek ilyenkor átadhattunk valami fontosat. Ráadásul nagyon tudatos, értékes vásárokat sikerült ebben a negyedévben szervezni, amiken részt vehettünk volna, ezeket is nagyon sajnáljuk. Gőzerővel készültünk a csomagolásmentes és újrafelhasználható termékkörre, ez is most inkább akadályoz minket, mint segít - a változatos módon kifogyó csomagolóeszközök megnehezítik a termékek egyenletes gyártását, értékesítését, kínálatát. Egészségünkért legalább annyit tegyünk, hogy ne merítsük le immunrendszerünket, próbáljunk egészségesen étkezni, használjuk az illóolajok fertőtlenítő és nyugtató hatását, párologtassunk! Használjunk natúr szappant minden alkalommal, mielőtt és miután megfogtunk valamit, a minőségi olajok és vajak nem szárítják annyira a kezünket, mintha folyamatosan fertőtlenítenénk alkohollal. Hallgassunk nyugtató rezgésű zenéket, például a jútub csatornákról, nagyon jó hatásúak a 432Hz és az 528Hz rezgései. (Például itt).

Mindennek ellenére szeretnénk, ha senki kedvét nem venné el ez a felfokozottan nehéz állapot attól, hogy önmagára odafigyelve tegyen valamit saját magáért, a környezetéért és a Földünkért! Mi továbbra is itt vagyunk, van egy csodás webáruházunk, melybe folyamatosan töltjük fel az elkészült termékeket! Kérjük szíves türelmüket, ha valami éppen kifogyott, mivel mi is dupla nyomás alatt állunk: az itthoni iskolai tanítás, a gyerekekkel való többletmunka, sőt egyéb olyan nehezítések is kísérik napjainkat, hogy a hajnali órákban való lefekvés általános. Jelenleg éppen a címke hiánnyal küzdünk és a már említett csomagolási problémákkal, de a műhely változatlanul dolgozik, készülnek a natúrkozmetikumok, ha lassabban is. Kérjük térjenek vissza újra és újra, mert folyamatosan frissítjük a készleteket és előrendelni is lehet! Most talán a lehető legjobb választás a házhoz rendelés, mikor többünknek kötelező otthonmaradás van. 

Újdonságok az öko polcon: aki szemfüles volt, láthatta, hogy újabb készlet CIBI újrahasználható mosható szalvétákkal gazdagodtunk! Immár kaphatóak XL-es méretben is csomagolók, melyekbe nagyobb zsúrkiflit, nagyobb bucit, vagy akár két szendvicset is elrejthetünk. A minták divatosan, frissek, élettel teliek. Továbbra is kaphatóak üveg csomagolóanyagú termékeink, és friss készlet szappan is készült, mely most nagyon aktuális, a folyamatos vírusellenes használat során! Hamarosan elérhetővé válnak újfajta dezodorjaink is, melyek újrahasznosítható, komposztálható papír tubusba kerülnek! Dezodorjainkra ezért kell várni hetek óta, de már közel a megoldás. A készlet erejéig lehet nagyobb kiszerelésben is rendelni késztermékeket, fürdetőt, sampont 1 literes kiszerelésben, testápolót 250ml-es kiszerelésben. 

Válasszunk tudatosan, tervezzünk előre, használjuk ki a házhoz szállítás lehetőségeit!

Csodás tavaszt kívánunk mindenkinek!

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Évzáró összegzés- hogy indulsz neki a következő évnek?

2019. december 26.

Év végével mindenkiben átsuhannak az év közben megélt emlékek. Szépek, és nehéz pillanatok egyaránt, melyek nyomott hagytak bennünk. Meggyötörnek, vagy örömökre emlékeztetnek. Mi tegyünk, hogy lépjünk tovább a következő esztendőbe?

Vízkereszt - a karácsonyi ünnep vége

2018. január 02.

Vízkereszt jeles napjához az általános köztudat leginkább a karácsonyfa lebontásának hagyományát kapcsolja, pedig az egyik legősibb keresztény ünnep, melyhez számos népszokás kötődik. Így nem csak Shakespeare művének a címéből kellene ismernünk.

Ezt is Megúsztuk!

2018. július 16.

Gyerekkori álom, vagy bakancs-lista? Abban egyetérthetünk, hogy majd minden hazánkban élő legalább egyszer elgondolkodik rajta, milyen lehet átúszni a Balatont! Íme, friss élménybeszámolónk, amely mindenkinek szól!