Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Készülj a téli arcápolásra a VeraNaturával! Női csoport 2. alkalom február 17-én Budapesten!

Termékeinkről mondták

A legjobb dezodor, amit használtam valaha! Natúr, mégis hatásos, friss illat, finom állag. Köszönöm a beletett munkát és figyelmet! :)
Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete VeraNatura natúrkozmetikumok Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Vágyaink és változásaink

Kategória: Lelkünk titkai
Írta: Sophia  |  2014. augusztus 29.

Tudod-e már, mire vágysz igazán? Felismerted-e, hogy nemcsak a fizikális javakról szól az élet, hanem a belső békédről is? A lelked kívánságairól, s nem a testi kényelemről?

Ha már próbálsz felülkerekedni a 21. század materialista világszemléletén, akkor már kezded érezni, hogy e mögött több van. Egyre többet akarsz megismerni a lélek rejtett folyamataiból, és egyre jobban összeáll benned a világkép, valójában kik is vagyunk, honnan jöttünk, mi dolgunk a Földön, a mindennapokban. Cikket cikk után falsz, hogy megtudd a tutit, megkapd az Igazi, az Egyetlen Választ.

S itt jön a valóság: és az információk halmazából mindig pont annyi tud elérni hozzád, amennyire a lelked nyitott. Az összes univerzumi információ körülöttünk van, kéznyújtásnyira. Minden elérhető. Számodra is. Ahhoz viszont, hogy megfogd, és értelmezni tudd a benne rejlő lényeget, saját magadat, a lelkedet kell kinyitni rá. Tapasztalni kell néhány eseményt, hogy a mögöttes tartalmakhoz felnőjünk. Általában nem lehet máról-holnapra megvilágosodott mesterré válni, sőt, nem is biztos, hogy ez az egyéni feladatunk.

Egyetlen válasz tehát nincs. Mindenkire személyre szabott válaszok vannak, az adott pillanatnak, életeseménynek, és lélek-nyitottságnak megfelelően. Vannak fordulópontok mindenki életében, és az ehhez kapcsolódó információk, melyek megismerése korábban nem lett volna lehetséges, értelmezésre várnak. Lehet hogy korábban is meghallgathattad volna, de meghallani már nem lett volna füled rá. Az ember lélekrendszere bonyolult mátrix, felsőbb énünk ügyesen tudja irányítani fizikális dimenziójú működéseinket. Türelmesnek és figyelmesnek kell lenni, hogy a minket érő információkból le tudjuk szűrni a lényeget, azt, amely pont a fontos információ-részt adja át számunkra. A válaszok belülről fakadnak, még akkor is, ha egy külső tényezőn keresztül tudjuk kézhez kapni.

Fontos, hogy a saját utadon haladj! Nincs sürgetés, kívülről jövő nyomás. Azok csak eltéríteni tudnak, más vágányban fejlődést előidézni, de hiány is fog keletkezni ezzel párhuzamosan, melyet visszamenőleg nehezebb lesz beépítened. Rengeteg eszköz van arra, hogy megismerjük a válaszokat, a világ működését, és egyben saját belső mechanizmusainkat. Ami ma szimpatikus, és testhez álló eszköz, nem biztos, hogy holnap is az lesz. Ha megadod a tiszteletet az érzéseidnek, nem fog az sem zavarni, ha a tegnap tanulási folyamatán túllépsz, megérkezve a maihoz, vállalva annak változásait: döntesz, és választasz. Ha ezt igazán „belső hangodtól” vezérelve teszed, úgy nem lesz kapkodás, és káosz, hogy mindennap váltogatod irányvonalaidat. És az sem lesz, hogy már megérkeztél egy másik ajtóhoz, de megszokásból, hűségből ott ragadsz, ahol eddig jártál. A fejlődés, az ismeretek beépítése lépéseket és változásokat eredményezhet. Nem kell itt rögtön nagy dolgokra gondolni, mint válás, munkahely-feladás, költözés. Elég csak a megszokott viselkedés-mintákat átformálni.

Ezekkel az apró, ám mégis mérföldkő-lépésekkel tisztul le a kép: miért vesz minket körbe adott helyzet, miért úgy működik környezetünk, ahogy, és legfőképpen, Te hol állsz ezeknek az összefüggéseiben. Miután már letisztult sok sallang, akkor tudod meglátni a való fénypontjait: az igazi értékeket, a lélek üzeneteit, a földi hivatásokat. S itt jön be az igazi fordulópont, melyet már nem lehet tétlenkedve szemlélni: beleállni a valóságba, követni az égi üzeneteket, és önmagunk formálásával segíteni a környezet fejlődését!

Sok sikert minden kis lépéshez, melyek nélkül nincs Változás!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Köszöntő

2014. augusztus 29.

Köszöntelek lelked belső folyamatainak megismerésében, lelki utadon!

Igazi Életed most kezd nyiladozni! Megélni a pillanatokat, teret adni vágyaidnak, álmaidnak.

A családállítás és Hellinger terápia rendszere

2014. november 17.

Bert Hellinger német terapeuta mutatott rá azokra a családon belül, generációkon is átívelő mechanizmusokra, melyek adott esetben döntő módon határozhatják meg egy ember életét. A családrendszerben korábban élt emberek sorsa, az őket ért negatív események akár a néhány generációval később születettekre is kihatással lehetnek. Ahogy a szállóige ismert: „hetedíziglen” térhet vissza egy adott problémakör.

Advent Fényei

2014. december 09.

December hónapunk sötétségbe boruló napjai mellett az Adventi időszak átminősítő ereje is elérkezett hozzánk. Gyermekeink szíve tele izgalommal, és várakozással. Örömmel bontogatják a Kalendáriumuk napi meglepetéseit, és a Mikulás hozta csomagot.

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor