Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Ez a kedvenc, arcra csak ezt használom mert az eddig próbált szappanok közül ez az egyetlen ami nem szárít, sőt, olyan feszes és puha utána az ember bőre, azonnal látom a tükörben arcmosás után hogy az arcbőr szép hidratált lett és hálás a gondoskodásért :) Biztos testre is csodás csak próbálom gazdaságosan beosztani így csak arcmosáshoz veszem elő :)
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Vágyaink és változásaink

Kategória: Lelkünk titkai
Írta: Sophia  |  2014. augusztus 29.

Tudod-e már, mire vágysz igazán? Felismerted-e, hogy nemcsak a fizikális javakról szól az élet, hanem a belső békédről is? A lelked kívánságairól, s nem a testi kényelemről?

Ha már próbálsz felülkerekedni a 21. század materialista világszemléletén, akkor már kezded érezni, hogy e mögött több van. Egyre többet akarsz megismerni a lélek rejtett folyamataiból, és egyre jobban összeáll benned a világkép, valójában kik is vagyunk, honnan jöttünk, mi dolgunk a Földön, a mindennapokban. Cikket cikk után falsz, hogy megtudd a tutit, megkapd az Igazi, az Egyetlen Választ.

S itt jön a valóság: és az információk halmazából mindig pont annyi tud elérni hozzád, amennyire a lelked nyitott. Az összes univerzumi információ körülöttünk van, kéznyújtásnyira. Minden elérhető. Számodra is. Ahhoz viszont, hogy megfogd, és értelmezni tudd a benne rejlő lényeget, saját magadat, a lelkedet kell kinyitni rá. Tapasztalni kell néhány eseményt, hogy a mögöttes tartalmakhoz felnőjünk. Általában nem lehet máról-holnapra megvilágosodott mesterré válni, sőt, nem is biztos, hogy ez az egyéni feladatunk.

Egyetlen válasz tehát nincs. Mindenkire személyre szabott válaszok vannak, az adott pillanatnak, életeseménynek, és lélek-nyitottságnak megfelelően. Vannak fordulópontok mindenki életében, és az ehhez kapcsolódó információk, melyek megismerése korábban nem lett volna lehetséges, értelmezésre várnak. Lehet hogy korábban is meghallgathattad volna, de meghallani már nem lett volna füled rá. Az ember lélekrendszere bonyolult mátrix, felsőbb énünk ügyesen tudja irányítani fizikális dimenziójú működéseinket. Türelmesnek és figyelmesnek kell lenni, hogy a minket érő információkból le tudjuk szűrni a lényeget, azt, amely pont a fontos információ-részt adja át számunkra. A válaszok belülről fakadnak, még akkor is, ha egy külső tényezőn keresztül tudjuk kézhez kapni.

Fontos, hogy a saját utadon haladj! Nincs sürgetés, kívülről jövő nyomás. Azok csak eltéríteni tudnak, más vágányban fejlődést előidézni, de hiány is fog keletkezni ezzel párhuzamosan, melyet visszamenőleg nehezebb lesz beépítened. Rengeteg eszköz van arra, hogy megismerjük a válaszokat, a világ működését, és egyben saját belső mechanizmusainkat. Ami ma szimpatikus, és testhez álló eszköz, nem biztos, hogy holnap is az lesz. Ha megadod a tiszteletet az érzéseidnek, nem fog az sem zavarni, ha a tegnap tanulási folyamatán túllépsz, megérkezve a maihoz, vállalva annak változásait: döntesz, és választasz. Ha ezt igazán „belső hangodtól” vezérelve teszed, úgy nem lesz kapkodás, és káosz, hogy mindennap váltogatod irányvonalaidat. És az sem lesz, hogy már megérkeztél egy másik ajtóhoz, de megszokásból, hűségből ott ragadsz, ahol eddig jártál. A fejlődés, az ismeretek beépítése lépéseket és változásokat eredményezhet. Nem kell itt rögtön nagy dolgokra gondolni, mint válás, munkahely-feladás, költözés. Elég csak a megszokott viselkedés-mintákat átformálni.

Ezekkel az apró, ám mégis mérföldkő-lépésekkel tisztul le a kép: miért vesz minket körbe adott helyzet, miért úgy működik környezetünk, ahogy, és legfőképpen, Te hol állsz ezeknek az összefüggéseiben. Miután már letisztult sok sallang, akkor tudod meglátni a való fénypontjait: az igazi értékeket, a lélek üzeneteit, a földi hivatásokat. S itt jön be az igazi fordulópont, melyet már nem lehet tétlenkedve szemlélni: beleállni a valóságba, követni az égi üzeneteket, és önmagunk formálásával segíteni a környezet fejlődését!

Sok sikert minden kis lépéshez, melyek nélkül nincs Változás!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Az ősz kiteljesítő ereje

2014. szeptember 17.

Elérkeztünk azokhoz a napokhoz, ahhoz az időszakhoz, hogy az eddig összegyűjtött információkat beépítsünk. Mondhatjuk úgyis, hogy eljött az ősz, és ezzel a befelé fordulás ideje. Nem számadásokról van szó, egyszerűen csak az események sodrásából kell kiszakadni, a nyári aktivitást kipihenve azon dolgokkal foglalkozni, melyek most igazán a lelkünk mélyéről törnek fel.

Programbontás az Evernessen

2018. június 02.

Már alig 2,5 hét, és kezdődik Alsőörsön az Everness fesztivál! Júni 20-25 között megnyitja kapuit a Pelso Camping, és indul a feltöltődés a Balatonnál. Workshopok, előadások, test-lélek kapcsolódások mindnekinek, saját ízlése szerint. A Holisztikus Élettel is találkozhattok. Programjainkat itt tudjátok olvasni.

Csillagképek a zodiákus körön túl

2019. március 13.

Mi is az az asztrozófia? Miben különbözik a hagyományos asztrológiától? Mit tudhatunk meg belőle, mivel „több”, mint a csillagjegyek adta információ?