Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Zöld PiciPiac augusztus 25-én A Grundon! A SZERelem Útján Workshop Pilisszentkereszten augusztus 26-án! A levendula szerelmeseinek

Termékeinkről mondták

Nagyon klassz kis termék. Kislányom születése óta használjuk, immáron lassan két éve... Gyakorlatilag a krém használatával kiváltottunk minden hintőpor, olaj és egyéb kozmetikai szer használatát. Kislányom bőre csodálatosan puha. Mis is használjuk gyakorlatilag az egész testére, bármilyen csípésre, foltra, horzsolásra, tényleg nagyon kíváló, próbáljátok ki!
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

5 alkalmas Női csoport indul!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2018. január 03.

Szeretettel hívunk egy hazataláló, belső utazásra nőiségünk kibontására, női körben. Célunk női minőségeink sokszínűségének, lágy és finom, ám stabil erejének újbóli felfedezése és birtokba vétele.

Minden alkalommal egy témát bontunk ki, így azok külön is megállják a helyüket. Az 5 alkalom mindegyikén, ha részt veszel, egy különlegesen csodálatos változáshoz juthatsz el. Hiszen az alkalmak egymáshoz kapcsolódnak, kiegészítik és támogatják egymást, és így a bennünk zajló folyamatok teljes mélységünket fényesíthetik fel.

Technikáink ereje összeadódik, így lelkünk moccanásai, szellemünk valósága meg tud érkezni a mostba, jelenlegi életünkbe. Az alkalmak erős energetikai napokra lettek időzítve, a csillagképi háttérrel összehangolva, melyek segítik női énünk kibontását.

Részleteket itt a holnapon, a rendezvények ismeretésénél is el lehet olvasni. 

Link az alkalomra

Link a fb eseményre

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Mesés kreatív alkotó délelőtt

2018. június 01.

Az alkotás szabadságán keresztül lehet egyik legkönnyebben megélni a bennünk élő csodákat, és környezetünk tündérvarázsát. Teremtő erőink aktiválásával megmozgatjuk életünk alapjait, és gyökereztetjük, ami igazán fontos nekünk.

Fesztiválozni mentünk - ismét!

2018. június 19.

Mi már hetek óta csak készülünk, pakolunk, tervezünk, hiszen idén végre a Holisztikus Élet is képviselteti magát az Everness Fesztiválon Alsóörsön!

Köszöntő

2014. augusztus 29.

Köszöntelek lelked belső folyamatainak megismerésében, lelki utadon!

Igazi Életed most kezd nyiladozni! Megélni a pillanatokat, teret adni vágyaidnak, álmaidnak.

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor