Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Everness, a Tudatosság ünnepe június 20-25.

Termékeinkről mondták

A zsíros területeket megszabályozta. a viszkető, fájó, érzékennyé vált szem alatti vékony bőrt rendbe tette. A kialakult, elmélyülő mimikai ráncaim közül többet szemmel láthatóan javította már 1 hét után is (30+ vagyok).
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

5 alkalmas Női csoport indul!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2018. január 03.

Szeretettel hívunk egy hazataláló, belső utazásra nőiségünk kibontására, női körben. Célunk női minőségeink sokszínűségének, lágy és finom, ám stabil erejének újbóli felfedezése és birtokba vétele.

Minden alkalommal egy témát bontunk ki, így azok külön is megállják a helyüket. Az 5 alkalom mindegyikén, ha részt veszel, egy különlegesen csodálatos változáshoz juthatsz el. Hiszen az alkalmak egymáshoz kapcsolódnak, kiegészítik és támogatják egymást, és így a bennünk zajló folyamatok teljes mélységünket fényesíthetik fel.

Technikáink ereje összeadódik, így lelkünk moccanásai, szellemünk valósága meg tud érkezni a mostba, jelenlegi életünkbe. Az alkalmak erős energetikai napokra lettek időzítve, a csillagképi háttérrel összehangolva, melyek segítik női énünk kibontását.

Részleteket itt a holnapon, a rendezvények ismeretésénél is el lehet olvasni. 

Link az alkalomra

Link a fb eseményre

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Tavaszi test- és lélekfrissítő tábor

2018. február 03.

A tavasszal mindenkiben elindul egy feltöltődésre, és megújulásra irányuló bizsergető érzés. A sötét napokból megszülető természet, a fák virágba borulása hozza magával bennünk is egy új kör nyitányát.

Phőnix madár, avagy az újjászületés lehetősége

2014. december 14.

Ki ne élt volna át már kisebb-nagyobb tragédiát az életében? Kivel nem történt még igazi nehézség az életben, amikor azt mondtuk, ez most iszonyúan nehéz, és nem tudok felállni belőle? Mit és hogyan kell ebből tanulnunk?

Nőnapi meglepetés

2015. március 02.

Közeleg a nőnap, így mi is szeretnénk kedveskedni ezen jeles alkalomból a hölgyeknek. Tekintsék meg csomagajánlatunkat!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor