Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Karácsonyi rendelések december 19-ig!

Rendezvények

Termékeinkről mondták

Kislányom nagyon érzékeny a szúnyogcsípésekre, óriásira feldagadnak, vörösek lesznek, és nagyon lassan múlnak csak el. Sajnos csak tavaly nyár végén akadtam rá erre a szuper balzsamra. Ha időben bekentem a csípéseket, sikerült megakadályozni a vöröses duzzanatokat, és pár nap alatt nyomuk se volt. Nekünk nagyon bevált.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Életerő meditáció, Balance Stúdió Bp. 19 óra

2018.02.26.

Hol lakozik bennem az Erő? Meg tudom-e élni? 
Hol van bennem a harmónia? Tudom-e élni teremtő, befogadó minőségem?
Hol van-e kapcsolat a kettő között? 
Férfi-nő, megtartás-elengedés, kiáramlás-befogadás, lágyság-határozottság?

Hol kapcsolódik mindehhez létünk alapja? Gyökereink, melyek átívelnek előző életeinkbe, és tudással, rálátással ruháznak fel. S a belőlük fakadó blokkok, melyek eltakarják őket előlünk. Fájdalmak, sebek, sikertelenségek. Hol az igazság, és mi a megoldás?
Ezekkel a kérdésekkel dolgozunk ezen a csodálatos energiájú napon! Megragadjuk a lehetőségeket, racionalizáljuk azokat az ellentétesnek tűnő erőket, melyeket képesek lehúzni minket. Megemeljük a bennünk szunnyadó energiákat. Oldjuk a feszültségeinket, melyek eddig gátat szabtak szabad áramlásunknak. Az öröknek tűnő kérdésekkel foglalkozunk: hol van nőiségünk határa; hogyan éljük meg erőnket; mit kell tennünk az önmegvalósításért? 

A térben zajló tisztító energiák, melyekkel a múlt árnyait képesek vagyunk letenni, óriási erővel áramlanak. Segítséget nyújtanak, hogy letegyük cipelt terheink, oldjuk karmáinkat, ráláthassunk eddigi működéseinkre, és gyógyíthassuk érzékeny sebeinket, melyek miatt félünk lépni, és kibontani csodálatos lényünk valóságát.
Az idei év a termékenység éve. Mindent le megvalósíthatunk, amire vágyunk. Amiért már régóta teszünk, annak eljött az ideje, hogy megmutassa magát. Az igazság pillanata jön el, melyre ismét ráláthatunk. Mi az, ami tényleg fontos, hol van a kapcsolat ég és föld között? Hol állunk mi a világ folyamatában? És legfőképp, mi az, amit még harmóniába kell ehhez hozni?

Szeretettel várlak ennek tükrében február 26-án este 19 órakor a Balance stúdióban, egy közös meditációra.

Hozzájárulás 1500,- Ft
Helyszín: Balance Stúdió - életmód és egészség
Időpont: 2018.febr. 26. 19 óra
Kérlek, érkezési szándékodat jelezd előtte emailben, üzenetben vagy telefonon!

Az alkalom nagyon jó kiegészítője a Méh-Lélek csoport alkalmainak. Ha nem tudtál részt venni az "Erőlelő" alkalmon, vagy megtámogatnád még a folyamataidat, érdemes eljönnöd rá.

Áldás kísérje egész hetedet!

Kovács Zsófia
természetgyógyász, energetikai segítő
info@holisztikuselet.hu
0630/3199119

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor