Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Holisztikus Hétfő február 4-én!

Rendezvények

Termékeinkről mondták

Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Érzékeny bőrűként sokféle dezodort kipróbáltam és a legtöbbtől viszketek. Ettől nem. Izzadékony is vagyok, de eddig még a nyári melegben sem kellett 2 alkalomnál többször használnom egy nap. Megkönnyebbülés, hogy nem kell örökké a dezodorok ártalmas hatására gondolnom. Az meg külön öröm, hogy minden mozdulatomat a kedvenc levendula illatom kíséri :).
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Méh-Lélek útjai, női workshop, Bp. Balance stúdió 14-17ó

2018.01.13.
 
Szeretettel hívunk egy hazataláló, belső utazásra nőiségünk kibontására, női körben. Alászállunk, hogy felfedezzünk Méhünk kincsestárát, tisztítsuk és felfényesítsük Szent terét. Célunk női minőségeink sokszínűségének, lágy és finom, ám stabil erejének újbóli felfedezése és birtokba vétele. Jelen létünk megerősítése, és megérkezése a mindennapokba, hogy lelkünk tisztítása által szerepvállalásaink teljességét képesek legyünk szabadon, és termékenyen megélni.

Minden alkalommal egy témát bontunk ki, így azok külön is megállják a helyüket. Az 5 alkalom mindegyikén, ha részt veszel, egy különlegesen csodálatos változáshoz juthatsz el. Hiszen az alkalmak egymáshoz kapcsolódnak, kiegészítik és támogatják egymást, és így a bennünk zajló folyamatok teljes mélységünket fényesíthetik fel.

 
Technikáink ereje összeadódik, így lelkünk moccanásai, szellemünk valósága meg tud érkezni a mostba, jelenlegi életünkbe. Az alkalmak erős energetikai napokra lettek időzítve, a csillagképi háttérrel összehangolva, melyek segítik női énünk kibontását.
 

Vezetik:

Kovács Zsófia - meditáció, energetikai blokkoldás, asztrozófia

Lévai-Pintér Csilla - LEMangURIA Lélektánc, körtánc, rajz és alkotás

 
Az öt alkalom:

1.) 2018. jan. 13. – ELINDULÓ
Összehangolódunk a jelenlegi énünkkel és a céljainkal, vágyainkkal, útjára bocsátjuk az arany nyílvesszőt, ami kijelöli számunkra az utat. Az utat, amin járva végül megérkezünk a kiteljesedésbe.

2.) 2018. febr. 17. – ERŐLELŐ
Alámerülünk, hogy megleljünk legrejtetettebb kincseinket és erőinket. Majd megtisztítva félelmeinktől felemeljük hétköznapi valóságunkba, hogy életünk szolgálatába állíthassuk. 

3.) 2018. márc. 24. – GYÖKEREZŐ
Tisztítjuk Földanyához való kapcsolódásunk, ezen keresztül felszabadítjuk azt a részünket, mely képes a megvalósításra az anyag síkján, az anyagba hozásra.

4.) 2018. máj. 5–  MEGSZÜLETŐ
Kapcsolódunk Méhünk egyik legszentebb feladatával, a gyermek várással és szüléssel, születéssel. Átöleljük, gyógyítjuk, megszeretjük belső gyermekünk, és áldott állapotunk.

5.) 2018. júni 16. – KIVIRÁGZÓ 
A női lét változékonyságának ünneplése, ezerarcú valóságunk termékenységének tudatosítása, lehetőségeinek kivirágoztatása, megkoronázása.

A változtatás jogát fenntartjuk.
 
Helyszín: Bp., Balance stúdió, III. ker. Vihar utca 36. 2. kapucsengő
Időtartam: minden alkalom 3-4 órát ölel fel, szombat kora délután
 
1. alkalom: január 13. 14 órakor
2. alkalom: február 17. 14 órakor
3. alkalom: március 24. 14 órakor
 
Hozzájárulás: 5000 Ft / alkalom, együttes 5 alkalmas bérlet váltása esetén 22000 Ft, melyet első alkalommal kell megváltani.
A bérlet árát nem tudjuk visszatéríteni, ha későbbiekben valamely alkalomra nem tudsz eljönni.
 
Áprilisban egy 1 napos táborral egészül ki a csoport, melyre bérlet, vagy min. 3 alkalmas csoport részvétele után kedvezményesen tudsz eljönni.
A tábor részletei itt!
 
Minden alkalommal hozz magaddal kényelmes váltóruhát, elegendő innivalót, lehetőleg tiszta vizet! Szünetekben lehetőség lesz falatozni is, megköszönjük, ha segítesz egy kis közös földelő elemózsiával.
 
Jelentkezés: emailben, vagy telefonon. A fb-on tett "ott leszek" még nem számít jelentkezésnek, kérjük, ha a közösségi oldalon jelentkeznél, írjál nekünk ott személyesen.
telefonok: Csilla: 0670/3621765      Zsófi: 0630/3199119
 
Szeretettel:
Csilla és Zsófi
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor