Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Tavaszi zsibongás és natúrkozmetikum, mi kell még? PiciPiac májusban!

Termékeinkről mondták

Télen kisiskolás gyerekemen hirtelen lángolt fel az ekcéma. Egész télen ez a krém tartotta kordában az újabb és újabb foltokat. Néhány nap alatt a lángoló vörös, vérző foltokból egyenetlen felületű, bőrszínű (tüskés) területeket varázsolt. Nem kellett szteroidos krémeket kennünk.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Megújulást és felszabadítást elindító meditáció 19ó Bp, Balance

2018.04.16.

Kiemelő erejű Újholdban lesz részünk április 16-án!

Sok belső munkánk gyümölcse fog most beérni, és megmutatni magát. Ez a nap nemcsak a tavaszi megtisztulást, és megújulást segíti! Több annál! Nagyon komoly karma körökből való kilépést, tisztázó rálátást, és felszabadulást hozhat el nekünk. Megoldásokat találhatunk olyan problémákra, melyeket régóta görgetünk magunk előtt, és eddig nem találtunk rá kiutat. A teljes újjászületés lehetősége rejlik benne, mely minden folyamatunkra, élethelyzetünkre kihatással lehet.

 

Ha merünk bizalmat szavazni a bevillanó ötleteknek, és gondolatoknak, bátran lépni, valamint elhinni, hogy működhet az, amit megálmodtunk az éjjel, megláthatjuk, hogy érdemes volt a forradalmi megoldást választani.

A lehetőség ugyanis csak akkor tud belépni életünkbe, ha merünk nagyot változtatni! A nagy lépések és tisztázások ideje jött el! És ami még hozzá adódik ehhez, az az, hogy tudni is fogunk róla beszélni! Így a mostani alkalommal a meditációt követően egy nagy fontossággal bíró megosztó kört indítunk el, hogy felszínre tudjuk hozni azt, ami megszületett bennünk! Beszélgetünk élményeinkről, tapasztálásainkról, és arról, mit zártunk le, miből léptünk tovább, és mi töltődik be a régi energiák, megélések helyére.

(A megosztás mindenkinek egyéni döntése, nem kötelező!)

 

Szívből ajánlom mindenkinek ezt a különleges alkalmat! Főként azoknak, akik valamilyen helyzetből tovább szeretnének lépni, vagy elindulni egy másik, szívükhöz közelebb álló úton. Akik szeretnék megérezni az Egységet, belső harmóniájukat, és lelkük kirobbantó erejét. Akik képesek tenni azért, hogy a termékeny Új energiájuk megérkezzen, és átírhassák az eddigi nehéz megéléseik történetét.

 

Várlak szeretettel, ha megmozdult benned a hívó szó.

 

Tudnod kell, hogy minden jelentős átalakulás lehetősége esetén ego-részünk komoly ellenállást szokott mutatni, és harcot indítani a programon való részvétel ellen. Így ha megérintett a nap energiája, és a meditáció mélysége, de közben akár fizikai tüneteket (fejfájás, hasmenés, stb), vagy belső hangod lebeszélését érzékeled, tudd, hogy ez pont azt mutatja, jönnöd kell.

(Természetesen ez nem vonatkozik a komoly betegségek, orvosi ellátás szükségessége esetén!)

 

Részvételi díj 2000Ft

Helyszín: Balance Stúdió - életmód és egészség

Időpont: 2018. április 16. hétfő 19 óra.

Bejelentkezés: 3630/3199119 (ha nem tudom felvenni, visszahívlak)

 

Áldás kísérje utadat!

Kovács Zsófia

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor