Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Holisztikus Hétfő június 3-án! PiciPiac június 16-án Fehérváron!

Termékeinkről mondták

Egy keményebb, zsírosabb krém, amit mi nem csak babapopóra, hanem fürdés után a baba egész teste átkenésére is használunk, sőt, önző módon a saját kezemre is szoktam kenni :) Nagyon szeretjük, és a szuper hatásán túl az illatát emelném ki: most kb minden krémnek levendula illata van, nehéz jól eltalálni (szerintem) a különleges és jó levendulaillatot, és ennek a krémnek sikerült. Fantasztikus, állandóan szagolgatjuk :) nagyon finom és visszafogott, nem tolakodó, de mégis karakteres.
Pici Piac - a legkisebbek vására Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Újbudai kézműves vásár a Nemzetközi Babahordozó hét alkalmából

2018.10.12.

esemény ITT

Az Újbudai Hordozós Klub a 2018-as Nemzetközi Babahordozó hét apropóján, október 12-én pénteken 9:30-12:30-ig kézműves vásárt rendez, amelyen hazai készítők termékeiből lehet válogatni és felajánlásaikból 11:30-kor tombolát sorsolunk.

A belépő 500 forint családonként, amely tartalmaz egy tombolát. Továbbiakat 300 forintért lehet vásárolni.

9:30 és 11:30 között a ClauWi® hordozási tanácsadói ingyenes kötésjavítást biztosítanak minden érdeklődőnek és segítenek az eszközválasztásban (oktatásra lépésről lépésre nincs mód)! 

 

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor