Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! XIII. Pécsi Dísznövény Kiállítás és Vásár - Mi is ott leszünk! Mi is ott leszünk! Holisztikus Hétfő június 3-án! PiciPiac június 16-án Fehérváron!

Termékeinkről mondták

Közel két éve használom ezt a krémet, nagyon hálás vagyok érte. Van, hogy csak pár naponta krémezem az arcom, és gyönyörűen táplálja, hidratálja.
Pici Piac - a legkisebbek vására Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Újhold Meditáció Bp, Balance stúdió 19ó

2019.04.04.

Minden Újhold egy új indulást, átalakulást tud segíteni. Letenni a régit, beleállni az újba.

Ezt az égi hatást ötvözzük a meditációk során lelkünk megnyitásával, szívünk szavának meghallásával, hogy életünket egyre nagyobb harmóniába tudjuk élni. Észrevegyük a változást, észrevegyük, ami elmúlt, és megsegítsük a továbblépést! Az első pont mindig a felismerés, utána jön a tudatosság: gondolatokban, tervekben, és lépésről- lépésre történő megvalósításban.

Mi foglalkoztat MOST? Miben lépnél előre? Milyen gondolatok kavarognak benned, melyek tisztázásra várnak? Stressz, vagy már-már frusztráció kíséri napjaidat?

Lépj egyet, tegyél magadért, merj szembe nézni a valódi ok-okozatokkal! Gyere el, és nézz a falaid mögé, és nyiss ki egy ajtót, hogy a tavasszal elinduló virágzás a te szívedben is bimbót bonthasson!

Előjelentkezés szükséges!

Cím: Balance Stúdió, Bp. 3. kerület VIhar utca 36.

Időpont: 2019. április 4-e, 19 óra.

Hozzájárulás: 2500 Ft.

Elérhetőség: tel/sms: +3630-3199119 vagy a fb-on a Holisztikus Élet oldalán

 

Szeretettel:

Kovács Zsófia

lélek segítő, asztrozófus

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor