Harmóniában a
természettel
0

Aromavíz orvosi levendula mini

Raktáron: igen
x
800 Ft
Egységár: 80,00 Ft/ml

Orvosi levendula hidrolátum kobaltkék porlasztós mini üvegcsében 10ml-es kiszerelésben.

Inci: Lavandula angustifolia flower water.

Levendula víz Magyarországról, a Dél-Dunántúlról. Friss, hazai lepárlású levendulavíz, itthon termesztett levendulából, csak a virágzatból! Az egyéb zöld részek nélkül ennek a levendulavíznek így különlegesen virágos, édes levendula illata van, szemben a gyógyfüvesebb, teljes virágzat-lepárlású aromavizekkel.

Az aromavizek az aromás növényi részek lepárlása során keletkeznek melléktermékként. Tartalmazzák tiszta formában a növény desztillátumát, és valamennyit az illóolaj tartalmából is. Nagyon tiszták, finom illattal, gyengéd hatóerővel. Gyerekeknél is bátran használhatjuk, a levendulavíz különösen nyugtató illattal lengi körbe őket.

A levendulavíz univerzálisan használható. Erős nyugtató és csillapító hatással rendelkezik, elsőrangú gyógyírje a rovarcsípéseknek, napégésnek, égéseknek, irritált bőrnek. Tisztítja és regenerálja a bőrt, csillapítja a viszketést, kiváló tonizáló hatással rendelkezik, így bátran használható arcpermetként és lábfrissítő spray-ként is. A legtöbb bőrtípusra alkalmas, így felhasználható kozmetikumok alapanyagaként.

Alkalmazhatjuk szorongás oldására, térfrissítésre, ruhák illatosítására, fürdővízhez adva ellazuláshoz. A babaápolásban nagyszerűen használható, enyhe összetétele miatt akár önmagában, vagy keverve rózsavízzel vagy római kamilla vízzel; popsitörlésre, bőrproblémák megelőzésére, fürdővízhez, lemosókhoz adagolva.

Íze enyhén virágos-gyógynövényes, de karakteressége miatt keverve mással kellemesebb összetevője lehet nyári koktéloknak, limonádéknak, szörpöknek.  

A pici fújós üvegcse ezüst kupakkal elfér a táskánkba, és univerzálisan használható bármikor. Megkönnyíti a levendulavíz permetezését akár az arcunkra, a lepirult-égett bőrfelületre, vagy testpermetnek, arctoniknak. 

Nem tartalmaz tartósítószert, sem alkoholt, sem semmilyen hozzáadott anyagot. Hűvös helyen, legjobb hűtőben tárolni felhasználásig. A felbontás után fél évvel legkésőbb használjuk fel, ügyeljünk a szavatossági időre! A kis mennyiségre való tekintettel könnyebben romlik!

 

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!