Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Zöld PiciPiac augusztus 25-én A Grundon! A SZERelem Útján Workshop Pilisszentkereszten augusztus 26-án! A levendula szerelmeseinek

Biobear álompárna

Raktáron:
nincs
4000 Ft

Biobear figura Szipl Mara textiltervező, játékkészítő kezei közül.

Álompárna levendulával és tönkölypelyvával töltve. Többféle formában és színben elérhető, az aktuális készletet mindig jelezzük. Kb. 20 cm magas.

Különféle növényi festékekkel festett, a természet színei ihlette, tiszta vászon anyagból készült figurás párnácska. Töltete tönkölypelyva és levendula, arcvonásai kézzel lettek hímezve. A kétféle varrás olyan, mintha a figurák ágyban aludnának. Mindegyik darab egyedi.

Lehet morzsolgatni, rágcsálni is, közben felszabadulnak a levendula illóolaj részecskéi, és a tönkölypelyva nyugtató anyagai, amik segíthetik az alvást, hagyományosan csökkentik a feszültséget. Kifejezetten melegítő párnaként használható, a tönkölypelyva hőmegtartó képessége által. Szükség esetén a fájó testrészre lehet szorítani. Melegítéskor tegyük a sütőbe max. 50 fokra a középső rácsra, és 15 perc után vegyük ki. Hűteni is lehet, ilyenkor fájó fogra, sajgó csontra használhatjuk.

A párnácska dupla anyagú, a külső huzat levehető és mosható. 

Játék, simogató gyógypuszi, kedves barát gyermekeinknek, teljesen természetes alapanyagokból. 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor