Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Készülj a téli arcápolásra a VeraNaturával! Női csoport 3. alkalom március 24-én Budapesten!

Termékeinkről mondták

Érzékeny intim területek kezelésében nagy segítség a család hölgy tagjainak. Van problémás felhasználója, már sok mindent próbáltunk (orvosi receptúrákat is), eddig ez bizonyult a leghatékonyabbnak és megnyugtat a tudat, hogy nincs benne mesterséges alkotó :).
Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete VeraNatura natúrkozmetikumok Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Biobear cérnafirkás figura

Raktáron:
igen
2600 Ft

Biobear figura Szipl Mara textiltervező, játékkészítő kezei közül.

A cérnafirkás figurák kicsi és nagyobb kezekbe is elférnek. Többféle arcformával elérhetőek, az aktuális készletet mindig jelezzük. Kb. 16-18 cm magas.

A figura eleje natúr vászon anyag, hátulja különféle növényi festékekkel festett, a természet színei ihlette, tiszta pamut frottír anyagból készült. Töltete tönkölypelyva és levendula, a formák arcvonásai vékony cérnavonallal vannak kifejezve. Mindegyik darab egyedi.

Lehet morzsolgatni, rágcsálni, közben felszabadulnak a levendula illóolaj részecskéi, és a tönkölypelyva nyugtató anyagai, amik segíthetik az alvást, hagyományosan csökkentik a feszültséget. Melegítő párnaként használható, a tönkölypelyva hőmegtartó képessége által. Szükség esetén a fájó testrészre lehet szorítani. Melegítéskor tegyük a sütőbe max. 50 fokra a középső rácsra, és 15 perc után vegyük ki. 

Játék, simogató gyógypuszi, kedves barát gyermekeinknek, teljesen természetes alapanyagokból. 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor