Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Everness, a Tudatosság ünnepe június 20-25.

Termékeinkről mondták

Kislányom nagyon érzékeny a szúnyogcsípésekre, óriásira feldagadnak, vörösek lesznek, és nagyon lassan múlnak csak el. Sajnos csak tavaly nyár végén akadtam rá erre a szuper balzsamra. Ha időben bekentem a csípéseket, sikerült megakadályozni a vöröses duzzanatokat, és pár nap alatt nyomuk se volt. Nekünk nagyon bevált.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Biobear Zizi kendő

Raktáron:
igen
4990 Ft

Biobear figura Szipl Mara textiltervező, játékkészítő kezei közül.

A fürdető nem része a játéknak, csomagajánlatban elérhetőek közösen!

Az első játék, ami a kicsiknek készül, ő Zizi babakendő változata. Többféle színben és karakterrel elérhető, az aktuális készletet mindig jelezzük. 

Különféle növényi festékekkel festett, a természet színei ihlette, tiszta pamut frottír anyagból és textil pelenkából készül. A fej töltete gyapjú, csücskein csomóra kötve. Mindegyik darab egyedi.

Lehet morzsolgatni, rágcsálni, ha jön a fogacska, jól meg lehet markolni, hozzábújni. Biztonságot ad a babának, különösen ha mamaszagú :) Fürdetéshez is használható; lemosáshoz, finom masszírozáshoz. Utána mindig jól szárítsuk meg, főleg a fej töltete miatt. 

Játék, simogató gyógypuszi, kedves barát gyermekeinknek, teljesen természetes alapanyagokból. 

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor