Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Csak a Mentes Tavaszi Vásár Holisztikus Hétfő május 6-án!

Termékeinkről mondták

Életem legjobb szappanja! Körülbelül 13 éve használok különböző bio/natúr szappanokat, ez a szappan messze a legjobb az összes közül, amit eddig használtam! Nagyon sokféle szappant kipróbáltam már, beleértve a legdivatosabb natúr szappanokat is, de egyik sem volt ennyire tökéletes. Igazi aromaterápiás élmény vele fürödni. Ki kell próbálni, mert ezt az érzést nem lehet visszaadni szavakkal. Az állaga finom krémesre oldódik, lágy habot képez. Jól hidratálja a bőrt, egyáltalán nem szárít. Nagyon nagyon ajánlom mindenkinek!
Pici Piac - a legkisebbek vására Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Dezodor flakon

Raktáron:
igen
330 Ft

Krémes dezodor stift tároló flakon. Űrtartalma 50ml, azaz kb. 45g-os stift készíthető benne.

A flakon tartozéka a kupakban található ovális öntőforma, ami a stift formáját adja. Továbbá egy kis kupak, amellyel a flakon alján található öntő-lukat lehet lezárni.

Anyaga PP (polypropylen, 5-ös osztály kis háromszögben), ami nem toxikus műanyag csomagolóanyag. Nem oldódnak ki belőle káros anyagok, az egyik legbiztonságosabb műanyag csomagoló.

Fehér színben elérhető.

A flakonba öntött folyékony zsírok és viaszok szilárdulása után a kész stiftet kicsavarva lehet használni. A flakont öntés előtt érdemes kikenni vékonyan olajjal, hogy ne ragadjon hozzá a kész stift. Szilárdulás után, ill. első használat előtt a kupakból az ovális öntőformát el kell távolítani, így kényelmesen visszapattintható a kupakja minden használat után.

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor