Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Az argános krém mellett ezt is nagyon szeretem. Főleg éjszakai krémnek használom, csak sajnos gyorsan fogy, mert a 3 évesem is imádja vele kenegetni magát :-) .
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Dezodor flakon

Raktáron: igen
x
330 Ft

Krémes dezodor stift tároló flakon. Űrtartalma 50ml, azaz kb. 45g-os stift készíthető benne.

A flakon tartozéka a kupakban található ovális öntőforma, ami a stift formáját adja. Továbbá egy kis kupak, amellyel a flakon alján található öntő-lukat lehet lezárni.

Anyaga PP (polypropylen, 5-ös osztály kis háromszögben), ami nem toxikus műanyag csomagolóanyag. Nem oldódnak ki belőle káros anyagok, az egyik legbiztonságosabb műanyag csomagoló.

Fehér színben elérhető.

A flakonba öntött folyékony zsírok és viaszok szilárdulása után a kész stiftet kicsavarva lehet használni. A flakont öntés előtt érdemes kikenni vékonyan olajjal, hogy ne ragadjon hozzá a kész stift. Szilárdulás után, ill. első használat előtt a kupakból az ovális öntőformát el kell távolítani, így kényelmesen visszapattintható a kupakja minden használat után.

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!