Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Holisztikus Hétfő március 4-én!

Rendezvények

Termékeinkről mondták

A kezem mindig nagyon száraz, rengeteg kézkrémet kipróbáltam már, de ez az egyetlen olyan krém, ami használ. Ápol, nem ragad, gyorsan beszívódik.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

RÓZSA - AZ ISTENEK ORVOSSÁGA: Elizabeth Ashley aromaterapeutától

Raktáron:
igen
3900 Ft

A szerző, Elizabeth Ashley igazi kalandos utazásra hív minket, körüljárva és bebarangolva a rózsához kapcsolódó tudásunk valamennyi fontos területét.

Ez a könyv azonban nem csak azoknak érdekes, akik a rózsák rajongójaként eleve szeretnének mindent megtudni kedvenc növényükről. Haszonnal forgathatják azok is, akik egy-egy tágabb terület iránt érdeklődve kínváncsiak a rózsa különleges tulajdonságaira. Aromaterapetuták, orvosok, természetgyógyászok, művelődéstörénettel foglalkozók egyaránt megtalálhatják a könyvben a szakterületükhöz kapcsolódó speciális ismereteket. 

S kínálja ezt a szerteágazó ismeretanyagot a szerző olvasmányosan, mégis igényesen, a fellengzős szakzsargont mellőzve, a tudományosság feltételeit mégis betartva úgy, hogy minden olvasó egyaránt élvezettel forgathassa és megtalálhassa a benne az őt megragadó részeket.

 

Kiadva: 2018 Oshadhi Hungary Kft

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor