Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Szuper hatékony, egyszerűen zseniális. Évek óta próbálgatom a természetes izzadásgátlókat, jobban mondva szagelvevőket, és ez eddig mindent visz! Köszönöm Nektek! Visszatérő vásárló maradok! :)
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

RÓZSA - AZ ISTENEK ORVOSSÁGA: Elizabeth Ashley aromaterapeutától

Raktáron: igen
x
4300 Ft

A szerző, Elizabeth Ashley igazi kalandos utazásra hív minket, körüljárva és bebarangolva a rózsához kapcsolódó tudásunk valamennyi fontos területét.

Ez a könyv azonban nem csak azoknak érdekes, akik a rózsák rajongójaként eleve szeretnének mindent megtudni kedvenc növényükről. Haszonnal forgathatják azok is, akik egy-egy tágabb terület iránt érdeklődve kínváncsiak a rózsa különleges tulajdonságaira. Aromaterapetuták, orvosok, természetgyógyászok, művelődéstörénettel foglalkozók egyaránt megtalálhatják a könyvben a szakterületükhöz kapcsolódó speciális ismereteket. 

S kínálja ezt a szerteágazó ismeretanyagot a szerző olvasmányosan, mégis igényesen, a fellengzős szakzsargont mellőzve, a tudományosság feltételeit mégis betartva úgy, hogy minden olvasó egyaránt élvezettel forgathassa és megtalálhassa a benne az őt megragadó részeket.

 

Kiadva: 2018 Oshadhi Hungary Kft

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!