Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Holisztikus Hétfő november 5-én!

Termékeinkről mondták

Igazi szerelem krém! Telt rózsás illatával és könnyű selymes textúrájával keleties luxus élményét nyújtja. 30 felett a bőröm meghálálja ezt a gyengéd kényeztetést, üde és ismét rugalmas lett.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

RÓZSA - AZ ISTENEK ORVOSSÁGA: Elizabeth Ashley aromaterapeutától

Raktáron:
igen
3900 Ft

A szerző, Elizabeth Ashley igazi kalandos utazásra hív minket, körüljárva és bebarangolva a rózsához kapcsolódó tudásunk valamennyi fontos területét.

Ez a könyv azonban nem csak azoknak érdekes, akik a rózsák rajongójaként eleve szeretnének mindent megtudni kedvenc növényükről. Haszonnal forgathatják azok is, akik egy-egy tágabb terület iránt érdeklődve kínváncsiak a rózsa különleges tulajdonságaira. Aromaterapetuták, orvosok, természetgyógyászok, művelődéstörénettel foglalkozók egyaránt megtalálhatják a könyvben a szakterületükhöz kapcsolódó speciális ismereteket. 

S kínálja ezt a szerteágazó ismeretanyagot a szerző olvasmányosan, mégis igényesen, a fellengzős szakzsargont mellőzve, a tudományosság feltételeit mégis betartva úgy, hogy minden olvasó egyaránt élvezettel forgathassa és megtalálhassa a benne az őt megragadó részeket.

 

Kiadva: 2018 Oshadhi Hungary Kft

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor