Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Zöld PiciPiac augusztus 25-én A Grundon! A SZERelem Útján Workshop Pilisszentkereszten augusztus 26-án! A levendula szerelmeseinek

Termékeinkről mondták

Nálunk ez a krém a lanolinos popóbalzsam mellett kisfiam másik ekcéma kenőcse, ami nyugtatja és gyógyítja a csúnya vörös foltokat, az illatát és az állagát is nagyon szereti.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Gyógypuszi csomag

Raktáron:
igen
5080 Ft4050 Ft

Két "jóbarátot" tartalmaz csomagunk, akik sokat tudnak segíteni azokban az esetekben, amikor csemeténket utoléri valamilyen kellemetlen testi probléma. Segítenek a "bibit" kezelni, a rossz érzéseket enyhíteni, a lelküket simogatni, a gondot elűzni. 

A csomag tartalmaz egy Körömvirág balzsamot 15 ml-es kiszerelésben, mely mindig kéznél lehet akár a táskánkban is arra az esetre, ha gyermekünk elesik, felhorzsolja magát, megüti valamilyét, lepirul az arca, vagy akár egyéb hirtelen bőrirritáció lép fel. Magas hatóanyag tartalmánál fogva ez a krém gyorsan csökkenti a bőrpírt, enyhíti a gyulladást és a fájdalmat. A kisebb sebeket pár napon belül gyorsan és maradéktalanul tünteti el. 

A Gyógypuszi csomag másik tagja egy Biobear álompárna, melyet tönkölypelyvával és levendulával töltöttek meg. Lehet ölelős-alvóspárna a kiságyban, nyugtató illata álomba ringatja a kifáradt kicsit, vagy csak szelíden csillapítja a nyugtalanságot. Ha fáj valamilye, akkor a párna melegíthető vagy hűthető, így a fájós testrészre lehet szorítani. Huzata levehető, mosható, praktikus, anyaga tiszta lenvászon, melyet természetes növényi festőnövényekkel avattak. A figura vonásait finom varrás alakítja ki. Különböző színekben és figurával elérhető! (Az aktuális készlet felől érdeklődjön, illetve frissítjük az oldalon!)

Együtt legalább olyan hatásosak lehetnek apró-cseprő gyerekproblémák esetén, mint anyu gyógypuszija! Szeretettel kínáljuk őket párban!

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor