Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Zöld PiciPiac augusztus 25-én A Grundon! A SZERelem Útján Workshop Pilisszentkereszten augusztus 26-án! A levendula szerelmeseinek

Termékeinkről mondták

Érzékeny intim területek kezelésében nagy segítség a család hölgy tagjainak. Van problémás felhasználója, már sok mindent próbáltunk (orvosi receptúrákat is), eddig ez bizonyult a leghatékonyabbnak és megnyugtat a tudat, hogy nincs benne mesterséges alkotó :).
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Horgolt cumilánc csattal

Raktáron:
igen
4500 Ft

Horgolt cumilánc pamut fonalból.

A cumilánc pamutfonalból hurkolt, rajta fa golyók adják a morzsolnivalót a legkisebbjeinknek. Szeretettel rágják, hiszen természetes összetevői megfelelőek gyermekeinknek fogzáskor az íny masszírozására, vagy játéknak nagyobbacskák számára. 40 fokon mosható, viszont a fagolyók fényüket veszthetik, enyhe mosószerrel öblítsük!

Jelenleg elérhető színű láncok a kiszerelés választóban.

 

A különböző cumiláncok rendelhetőek is, színt, golyókat vagy rávarrt állatformát választani lehet. A rendelések szállítási időpontját emailben kérjük egyeztetni, vagy átvehetőek a vásáros alkalmakon.

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor