Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Zöld PiciPiac augusztus 25-én A Grundon! A SZERelem Útján Workshop Pilisszentkereszten augusztus 26-án! A levendula szerelmeseinek

Termékeinkről mondták

Életem legjobb kréme. Nagyon érzékeny víz és zsír hiányos az arcbőröm. Rengeteg krémet próbáltam de semmi nem vált be. Véletlen próbáltam ki Veráék krémét és döbbenet milyen jó tőle a bőröm. Az ára pedig nagyon kedvező. Most rendeltem 3 ×100 ml-t.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Horgolt cumilánc csattal

Raktáron:
igen
4500 Ft

Horgolt cumilánc pamut fonalból.

A cumilánc pamutfonalból hurkolt, rajta fa golyók adják a morzsolnivalót a legkisebbjeinknek. Szeretettel rágják, hiszen természetes összetevői megfelelőek gyermekeinknek fogzáskor az íny masszírozására, vagy játéknak nagyobbacskák számára. 40 fokon mosható, viszont a fagolyók fényüket veszthetik, enyhe mosószerrel öblítsük!

Jelenleg elérhető színű láncok a kiszerelés választóban.

 

A különböző cumiláncok rendelhetőek is, színt, golyókat vagy rávarrt állatformát választani lehet. A rendelések szállítási időpontját emailben kérjük egyeztetni, vagy átvehetőek a vásáros alkalmakon.

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor