Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Holisztikus Hétfő november 5-én!

Horgolt hordozós nyaklánc

Raktáron:
igen
3800 Ft

Stílusos horgolt nyaklánc, hordozáshoz vagy csak anélkül. 

Akik hordozzák kisbabájukat, sokszor ütköznek abba a problémába, hogy nem tudják ugyanúgy megszokott ékszereiket, kiegészítőiket viselni, mivel a kicsik előszeretettel kapaszkodnak beléjük, vagy veszik őket szájukba. A legnagyobb veszély ilyenkor hogy elszakadnak a láncok, elrepülnek a fülbevalók, vagy esetleg leszakadnak róluk olyan alkatrészek, amiket a kicsik lenyelhetnek. 

Erre a problémára találták ki a rágcsálható, "hordozós"-láncokat. Stílusos, szép színekben, formákban elérhető, variálható az öltözethez, hordható önmagában is, és akkor is ha a kicsiket tartjuk, cipeljük, felemeljük, elmegyünk velük valahova. Természetes anyagokból áll, mint például a pamutfonál, vagy a fa alkatrészek, golyók, karikák. Nem kell félnünk hogy elszakad, vagy megsérül, és a kicsik is nyugodtan morzsolhatják, rágcsálhatják kedvük szerint. 40 fokon kímélő mosószerrel moshatóak, a fa részekre vigyázni kell, ne érje őket túl sok víz, gyorsan szárítsuk ki és szükség esetén természetes olajjal ápoljuk le a felületeket.

 

Különböző színekben és formákban előrendelhetőek! Emailben lehet egyeztetni a részletekről és az átvételről. Addig is a fajtaválasztóban elérhető darabok rendelhetőek azonnal a webáruházon keresztül!

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor