Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Zöld PiciPiac augusztus 25-én A Grundon! A SZERelem Útján Workshop Pilisszentkereszten augusztus 26-án! A levendula szerelmeseinek

Termékeinkről mondták

Amióta pacra került, folyamatosan használom és teljesen "függővé" váltam. Ez egy tökéletes termék, mindenkinek ajánlom, függetlenül a bőrtípustól, vagy érzékenységtől.(én speciel csak száraz és öregedő bőrrel rendelekezem.) Mindent tud ez a csodakrém és ráadásul kéjes élvezet pusztán a felkenése, olyan érzés, mint egy aromaterápia! Gratulálok az alkotóknak és köszönöm, hogy folyamatosan gondoskodhatok az utánpótlásról. Csak így tovább, lányok!
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Horgolt hordozós nyaklánc borókafával

Raktáron:
igen
2950 Ft

Kisgyermekes anyukáknak praktikus divatos kiegészítő lehet ez a hordozós nyaklánc, mely kifejezetten bababiztos.

A baba nyugodtan megfoghatja, belekapaszkodhat, rágcsálhatja, mégsem szakad le a nyakunkból, és nem kerül a kicsi közelébe káros anyagú kiegészítő. Anyukaként mégis csinosak lehetünk akkor is, ha a baba a kezünkben van, vagy hordozóeszközzel hordozzuk és szívesen matat a nyakunkban valamivel. 

A lánc anyaga pamutfonal, illetve fagolyók. A láncon a horgolt golyók mellett egy faragott, boróka fenyőből készült dísz is található, melynek illata és illóanyag tartalma kifejezetten nyugtatja a babákat. Akkor is hasznos, ha a szájukba veszik és rágcsálják, csökkenti a fogzási fájdalmakat.

Rendelésre különböző színekben elérhető, amennyiben megtetszett, de másfélét szeretne, kérjük vegye fel velünk email-ben a kapcsolatot. A megrendelt termék 1-2 héten belül elkészül. 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor