Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Készülj a téli arcápolásra a VeraNaturával! Női csoport 2. alkalom február 17-én Budapesten!

Termékeinkről mondták

Soha többé más dezodort! Napi egyszeri használattal akár egész nap is élvezhetem a frissítő illatát, így meglepően hosszan elegendő egyetlen stift. Intenzív sportolás során sem hagyott még cserben. Könnyed, krémes állaga erőteljes izzadásgátló hatással párosul. Használata után ruhán, bőrön még soha nem fedeztem fel kellemetlen nyomokat, nincs ságás elszíneződés a kényes fehér blúzaim anyagán.
Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete VeraNatura natúrkozmetikumok Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Hópihés téli szappancsomag

Raktáron:
igen
2450 Ft

Tökéletes ajándék minden korosztály számára! Prémium szappanjaink nemcsak szépek, de hidegen sajtolt olajaiknak köszönhetően igazi gondoskodást nyújtanak a bőrnek.
 

Gyermekeink, és az idősebb korosztály is sokszor szenved a fürdés utáni húzódó, viszkető, száraz bőrtől. Aki ismeri az érzést, már tapasztalhatta, hogy nem mindegy, milyen mosakodószert használ. A természetes alapú, natúr kézműves szappanok között is nagy különbségek lehetnek. Hidegen sajtolt olajokat tartalmazó szappanjaink segítik elkerülni a kellemetlen érzeteket, miközben jól habzanak, és állaguk is tartós. Nem sajnáltuk belőlük a gazdag shea vajat és a különleges olajokat sem, mint amilyen például a körömvirág olaj, az avokádó olaj, a sárgabarackmag olaj, vagy a mandula olaj. 

Kettes szappan díszcsomagunkszabadon választott két szappant tartalmaz díszdobozban, hópihe formában. Színben hozzá illő szalaggal kötjük át. Kérjük tüntesse fel, melyik két fajta szappant szeretné a csomagba, és amennyiben nem áll rendelkezésre az adott forma és fajta, úgy együtt keressük meg a legjobb megoldást!

A csomag értéke 2560 Ft

 

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor