Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! PiciPiac június 16-án Fehérváron!

Termékeinkről mondták

Szuper termék, sokáig egy hasonló összetevőkből álló olasz márkát használtam és miután megszűnt eléggé kétségbe voltam esve, szerencsére hamar rátaláltam erre, még jobb is mint az 'elődje', jobb állagú, olyan vizes és csusszanós, a teafaillat kellemes frissesség érzetet ad, pluszpont hogy a bikinivonal borotválás-gyantázás utáni irritációt, bőrpírt is enyhíti. Uszoda után is érdemes bevetni a fertőtlenítő hatása miatt.
Pici Piac - a legkisebbek vására Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Kerámia szappantartó dupla

Raktáron:
igen
2400 Ft

Kézzel készült kerámia szappantartók, bevizsgált mázzal bevonva, hagyományos fazekas technikákat alkalmazó műhelyből, 30 év szakmai munkássággal és tapasztalattal készítve.  

A szappantartók mintái idézik a magyar csipkevilágot és népi motívumokat. Az egyszerűbb, letisztult formák megfelelőek lehetnek modern fürdőszobáink és vizes helyiségeink kiegészítő díszeként is. 

Különösen figyelünk arra, hogy a szappantartókból a víz könnyen le tudjon folyni - a mély, öblös kialakítás, és a nagy lyukak segítik a víz gyors távozását. Tisztításuk egyszerű és gyors: víz alá tartva, körömkefével megsikálva a mélyebb mintákból is könnyen eltávolíthatóak a szappanmaradványok. A recés minták és a könnyű vízkifolyás segíti, hogy natúr szappanunk ne álljon vízben, mindig könnyen kiszáradjon a következő használatig. Így nem ázik feleslegesen, nem puhul fel, kevésbé kopik, hosszabban kitart. 

Aki a természetes szappanok pártolója, annak általában nem elegendő egy féle szappan egy idejű használata. Mi, akik a natúrkozmetikumok és a natúr szappanok szerelmesei vagyunk, fürdés vagy kézmosás közben szeretjük eldönteni melyik illatú, melyik érintésű szappannal szeretnénk bőrünket végigsimítani. Nem beszélve családtagjainkról, akik szeretik ha saját, külön bejáratú szappanuk van. Mondhatom úgy is, ahány gyermek vagy felnőtt van a családban, előfordul, hogy annyi féle szappan sorakozik kádunk szélén. Így nem mindig elegendőek a kisebb méretű tartók. A "dupla" szappantartókba könnyen elhelyezhetünk két, vagy akár három darab szappant, ezzel helyet spórolunk, és egyféle stílusban tudjuk berendezni fürdőszobánkat.

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor