Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Amióta pacra került, folyamatosan használom és teljesen "függővé" váltam. Ez egy tökéletes termék, mindenkinek ajánlom, függetlenül a bőrtípustól, vagy érzékenységtől.(én speciel csak száraz és öregedő bőrrel rendelekezem.) Mindent tud ez a csodakrém és ráadásul kéjes élvezet pusztán a felkenése, olyan érzés, mint egy aromaterápia! Gratulálok az alkotóknak és köszönöm, hogy folyamatosan gondoskodhatok az utánpótlásról. Csak így tovább, lányok!
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Kerámia szappantartó öblös és dupla fehér

Raktáron: igen
x
2500 Ft

Kézzel készült kerámia szappantartók, bevizsgált mázzal bevonva, hagyományos fazekas technikákat alkalmazó műhelyből, 30 év szakmai munkássággal és tapasztalattal készítve.  

A szappantartók mintái idézik a magyar csipkevilágot és népi motívumokat. Az egyszerűbb, letisztult formák megfelelőek lehetnek modern fürdőszobáink és vizes helyiségeink kiegészítő díszeként is. 

Különösen figyelünk arra, hogy a szappantartókból a víz könnyen le tudjon folyni - a mély, öblös kialakítás, és a nagy lyukak segítik a víz gyors távozását. Tisztításuk egyszerű és gyors: víz alá tartva, körömkefével megsikálva a mélyebb mintákból is könnyen eltávolíthatóak a szappanmaradványok. A recés minták és a könnyű vízkifolyás segíti, hogy natúr szappanunk ne álljon vízben, mindig könnyen kiszáradjon a következő használatig. Így nem ázik feleslegesen, nem puhul fel, kevésbé kopik, hosszabban kitart. 

Aki a természetes szappanok pártolója, annak általában nem elegendő egy féle szappan egy idejű használata. Mi, akik a natúrkozmetikumok és a natúr szappanok szerelmesei vagyunk, fürdés vagy kézmosás közben szeretjük eldönteni melyik illatú, melyik érintésű szappannal szeretnénk bőrünket végigsimítani. Nem beszélve családtagjainkról, akik szeretik ha saját, külön bejáratú szappanuk van. Mondhatom úgy is, ahány gyermek vagy felnőtt van a családban, előfordul, hogy annyi féle szappan sorakozik kádunk szélén. Így nem mindig elegendőek a kisebb méretű tartók. A "dupla" szappantartókba könnyen elhelyezhetünk két, vagy akár három darab szappant, ezzel helyet spórolunk, és egyféle stílusban tudjuk berendezni fürdőszobánkat.

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!