Harmóniában a
természettel
0

Kézápoló csomag

Raktáron: igen
x
3990 Ft

Kezünk sokkal nagyobb terhelésnek van kitéve, különösen meghatározott munkakörökben, mint testünk más részei. Sokszor és sokat használjuk, nyúlkálunk vele vízbe, kezet mosunk naponta többször, vésünk, kaparunk, írunk, szerelünk, így ő érintkezik a legtöbb vegyszerrel is elsőként. Kiemelt szerepet kell hogy kapjon ápolása, hiszen ha ő rendben van, akkor nem csak a mi közérzetünk lesz jobb, hanem könnyebben és gyorsabban, minden probléma nélkül végezhetjük munkánkat is segítségével!

Már régóta viszik tőlünk így párosával ezt a két terméket, így most úgy döntöttünk, hogy csomagban is ajánlani fogjuk őket. Ha nem a táskánkban tartjuk, akkor használhatja az egész család minden tagja szükség esetén, így a nagyobb kiszerelés feltétlenül gazdaságosabb is!

Az intenzív kézápoló alap csomag tartalma: 

  • 1db 50ml-es Aloe vera & babassu vaj bőrtápláló kézkrém: gyorsan és könnyen beszívódik, mégsem egy vékonyka krém, mely után pár órával már újra húzódik a bőrünk. Gazdag összetevőivel, kiemelten hidratáló és bőrgyógyító hatóanyagaival mélyen ápolja kezeinket, legyen az csak nagyon száraz, vagy ekcémára hajlamos, kicserepesedett, sebes. 
     
  • 1db 30ml-es Shea vajkeverék lanolinnal és panthenollal: nem csak a kisbabák kisebesedett, kimart popójának gyógyítására alkalmas pelenkázáskor, hanem kitűnő védőkrém a hideg időben arcra, kézre egyaránt. Ez egy zsíros, gazdag összetevőjű vajkeverék, sok gyulladáscsökkentő és hámosítő olajjal, mely tartós használat után mélyről tölti fel a bőr szöveteit, így védi a külső káros hatásoktól is, ellenállóbbá teszi. Legjobb este fürdés után a puha bőrbe masszírozni, hogy reggelig maradéktalanul felszívódhasson és ne tudjuk rögtön kimosni a bőrből, Így hatásosan beépül és táplálja azt. Kiadós, sokáig tart, kevés is elég belőle egyszerre. Előszeretettel használják ekcémások, a törődött, sérült bőrfelületeik ápolására.

A kézápoló csomag értéke 4530 Ft.

 

 

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!