Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Holisztikus Hétfő november 5-én!

Levendula & aloe vera hűsítő gél római kamillával

Raktáron:
igen
2650 Ft

Egy jóleső napfürdő után epekedve váratjuk a szép lebarnult bőrt, de előordul, ogy a barna először pirossal kezdi.

Ha nem készítettük fel előre a szervezetünket a nagyobb mennyiségű napfényre, akkor váratlanul érheti, hogy hirtelen sokat vagyunk a szabadban. Mindenkinek más az a mennyiség, amit tolerál a bőre egyszerre napfényből, de ha betartjuk a fokozatosság elvét, akkor nem történet nagyobb baj. Azonban a fokozatosság nem mindig megoldható, főleg ha ott vagyunk a csodás tengerparton, vagy városnéző túrán, vagy az erdőt járjuk. Ha a káros fénysugárzás befogadható ideje lejárt, onnantól bőrünk védtelen. 

Amikor már megtörtént a baj, és enyhén lepirultunk, többéle házi gyógymódban is részesítetjük magunkat, amivel könnyíthetünk a feszülő, megpirult bőrünknek. Ne hanyagoljuk el, mert az később megbosszulja magát! Egyik ilyen egyszerű és gyors megoldás a levendula víz használata, egymás után többször. Gyorsan enyhíti a fájdalnat, hűsít és nyugtat. Ha ennél többre van szükség, akkor ajánjluk a Levendula & aloe vera napozás utáni gélünket, melyet akkor is használatunk napfürdő után, ha nem kapott meg minket a nap. Finoman hidratál, nyugtat, levendula víz és aloe vera tartalna csökkenti az irritációt. Ezt a hatást a római kamilla víz egészíti ki. 

Az allantoin szintén gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású, a sodium PCA pedig hidratáló faktorént viselkedik a glicerinnel. A gél könnyen eloszlik a bőrön, egymás után többször is felhasználható, nem ragad, gyorsan felszívódik. Finom levendula illata van. Gyerekekre is kenhető. 

Amennyiben a leégés erősebb, úgy használjuk ki a körömvirág balzsam jótékony bőrgyógyító hatását, melyet a körömvirág és az árnika kivonat gyulladáscsökkentő és hámosító tuladonságára alapoztunk. A kiszáradt bőr rugalasságát lefekvés előtt egy shea testvajas masszírozással, vagy egy táplálóbb testápolóval adhatjuk vissza, mint amilyen például az Avokádó & ylang-ylang krémünk. Gazdag olajaival, rózsavíz és levendulavíz tartalmával szintén jelentősen enyhítheti az irritációt, puhává és simává varázsolva a bőrünket nyaralás alatt. Más testápolóra nem is lesz szükségünk.

Használja okosan a termékeket és a természet kincseit, találja meg azt, ami a leginkább megfelel igényeinek a nyári kánikulában! 


Összetevők: bio levendula víz, aloe vera víz, római kamilla víz, növényi glicerin, sodium PCA, allantoin, xantán, bio levendula illóolaj

 

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor