Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Zöld PiciPiac augusztus 25-én A Grundon! A SZERelem Útján Workshop Pilisszentkereszten augusztus 26-án! A levendula szerelmeseinek

Termékeinkről mondták

Szívből ajánlom mindenkinek.. Én ezt használom a vörös tengeren, a delfinezéses hajó kirándulások során.. Egyiptomban nagyon erős a nap, de azóta egyszer sem égtem meg mióta ezt használom és a vízben is sokáig fent marad.. A legjobb az egészben az, hogy teljesen természetes.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Napozás utáni enyhítő úti-csomag

Raktáron:
igen
4600 Ft

Ki ne tapasztalta volna már meg, hogy az erős napfény, vagy a túl hosszú ideig való napon tartózkodás kellemetlen égési sérüléseket okozott bőrén? Bőrpír, vagy könnyebb (nem orvosi) nap- és egyéb égések esetére kínáljuk elsősegély úti-csomagunkat, mely tartalmazza azokat az alapvető gyorsan és hatékonyan segítő természetes kozmetikumokat, melyek segítenek az égő- feszülő érzés csökkentésében, és a bőr megfelelő állapotának helyreállításában.

Olyan termékeket válogattunk össze, hogy minden eshetőségre felkészülhessünk: a könnyebb és kellemetlenebb bőrpírt is ápolhassuk többféle megoldással.

A normál csomag a következőket tartalmazza:

  • Levendula hidrolátum, 100ml mely spricnis kupakjának köszönhetően könnyedén ráfújható a fájdalmas területekre, ahol azonnal enyhíti az égés kellemetlen tüneteit, hűsíti, nyugtatja a bőrt, ezáltal csökken a fájdalom. Többször egymás után is használható, kombinálva a többi krémmel megelőzhetjük a felhólyagzást, vagy a bőr lehámlását. Frissítő arcvízként, vagy borotválkozás után is jó szolgálatot tehet. Kisgyerekeknél a popsi letörléséhez is használhatjuk.
     
  • Shea vajas popóbalzsam méhviasszal és levendulával 30ml - Ha a levendula vízzel leápoltuk a bőrt, a gazdag shea vajas balzsam enyhülést hoz a feszülő, elvékonyodott bőrnek, szintén segít a hámlás megelőzésében. A shea vaj gazdag polifenolokban, E vitaminban, visszaadja a bőr rugalmasságát és a méhviasszal kiegészítve visszazsírozza a naptól sérült, kiszáradt bőrt, segít a sebesedés megelőzésében. Levendula illóolaj tartalma csökkenti a gyulladást és fertőtleníti a területet. 
     
  • Körömvirág balzsam árnika kivonattal 15ml - a körömvirág balzsam a benne lévő gyógynövényeknek köszönhetően alkalmas a nap okozta bőrpír égő hatásának csökkentésére, kisebb bőrgyulladások lehúzására. A körömvirág klasszikus gyulladáscsökkentő, a krém egyéb összetevői ezt jól kiegészítik. Hámosít, hidratál, magas E-vitamin tartalma segít helyreállítani a bőrszövet sérüléseit, megelőzi az égési foltokat. 
     

A nagy csomag tartalma:


Készüljön fel a nyári napozásra biztonságosan, a természet erejét felhasználva!

 

 

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor