Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Készülj a téli arcápolásra a VeraNaturával! Női csoport 3. alkalom március 24-én Budapesten!

"Nyugodt álom" shea vajas szappan levendulavirággal

Raktáron:
igen
1220 Ft

Friss levendulás illat és kényeztető ápolás a bőrnek, ez a két tulajdonság jut először eszünkbe, amikor mosakodunk vele. A levendula lágy illata nyugtatólag hat ránk, álmodozásra serkent, a szappan finom habja kíméletesen tisztít. Nem olvad könnyen szét, így kézmosáshoz is kiváló. Magas shea vaj tartalma miatt ideális az érzékenyebb, szárazabb bőrre.

Bőrünk állapotát nagyban befolyásolja az, hogy mivel ápoljuk. Ha gondosan odafigyelünk arra, hogy mit kenünk rá, akkor az is fontos, hogy mivel mosakodunk. Hazánk egyes területein különösen kemény és klóros a víz, ami sokszor még a problémamentes bőrnél is száraz, húzódó érzést okoz tisztálkodás után. Ha pedig a bőrünk száraz, vagy érzékeny, esetleg még olyan problémákkal is küzdünk, mint az ekcéma, akkor a fürdés - maga a sima víz is -,  sokat ronthat rajta. A tisztaság fontos, de nem mindegy milyen áron! A tapasztalatok azt mutatják, hogy az sem mindegy, hogy ehhez milyen tisztálkodási szereket használunk.

A normál és szárazabb bőrre kiváló ez a klasszikus levendulavirágos Nyugodt álom szappan! Lágy habja simogat fürdés közben, illata szerényen elvarázsol, magas shea vaj tartalma pedig vigyáz bőrünkre. Mindenki számára ajánlott, sőt akár még kézmosáshoz is megfelelő. Törekedtünk az öntésnél a kerek formákra, hogy a szappan jól kézreálljon, így könnyű vele mosakodni, egyenletesen kopik, nem törik el.

Nevét a frissességet, a tisztaságot és a nyugalmat árasztó levendulavirág ihlette, mely sokak kedvence.

Miből áll a szappan?

 • A kókuszvaj kiváló szappan alapanyag, keményíti a szappant és sűrű habot biztosít. Figyeltünk arra is, ne legyen belőle túl sok a szappanban, mert akkor száríthat.
 • A shea vaj gazdag E vitaminban és polifenolokban, krémesíti a szappant, gazdag, ápoló hatást ad
 • Az olívaolaj klasszikus szappan összetevő, jól ápolja a bőrt, krémessé teszi a szappant, ideális érzékeny bőrre is. Ebből a sűrű, extra szűz változatot használtuk fel.
 • A ricinus olaj finom lágy habot ad, ápoló és krémes szappant hoz létre.
 • A fehér agyag keményíti a szappant, és kiegészíti a szappan lágy vajszínét. Érzékeny bőrre ajánlják.
 • A levendula illóolaj enyhe fertőtlenítő hatással bír, kellemes friss illatot ad.
 • A levendulavirág díszíti a szappant, őrzi az illatot.

Kinek ajánljuk?:

 • Mindenkinek ajánljuk ezt a klasszikus szappant, aki finom kényeztetést szeretne, mert gazdag összetevői lágyan ápolják a bőrt tisztálkodás során
 • Száraz, érzékeny bőrre, mert nem szárít, mint egy sima szappan
 • Aki szereti a levendulát, az illatát, és így a levendulás szappant
 • Mindenkinek aki szereti a shea vajat, vagy a shea vajas szappanokat, és elkerülné a pálmavajat a szappanban
 • Ajándékba az egyik legkedveltebb darab


Összetevők: kókuszvaj, finomítatlan shea vaj, extra szűz olíva olaj, víz, ricinus olaj, levendula illóolaj, levendulavirág

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor