Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Úgy örülök ennek a krémnek, eddig mindig kicsit bajban voltam mert a gyógyszertári termékektől vagy kipirosodott a bőröm, vagy nem bírtam az illatukat, vagy túl nehezek voltak és zsírosították az arcom. Jelentem nemrég teszteltem a napraforgó tejet egy belföldi nyaralás során és szuperül bevált, jó érzés az arcon, mintha még feszesítené is a bőrt egy kicsit, első nap a felkaromat nem kentem be mert türelmetlen voltam és siettem kifelé a napocskára, és hát estére bizony szépen megpirultam könyöktől lefelé, mindenhol máshol viszont (tehát ahol bekentem) rendben volt a dolog, 5 nap elteltével lett egy kis enyhe finom nyári színem de semmi leégés vagy ilyesmi. A vízben is fent marad úgy tűnik mert nem kentem újra fürdés-úszás után sem (türelmetlenség megint csak) mégis rendben volt, ha sokat voltam vízben akkor néhány helyen pl orr, szem környéke látszott egy picit egy halvány fehér réteg de azért nem csúnyán vagy zavaróan és hát legalább nyugodt az ember hogy védve van. Nagyon megbízom ebben a krémben ezek után, a nyár további részében is ezt fogom használni.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

VeraNatura szappantartó szett ajándékcsomag

Raktáron: igen
x
4350 Ft

Egyszerű, mutatós, és hasznos karácsonyi ajándék mindenkinek! Kollégák, tanár- és óvónénik, közeli vagy távolabbi családtagok számára egyaránt tökéletes ajándék egy díszdobozos karácsonyi szappantartó szett ajándékcsomag. Elegáns, praktikus, és különleges.

Ha nehéz a döntésnek, mit ajándékozzon szeretteinek kisebb értékben, vagy megbízottként egy kevéssé személyes kapcsolatban, akkor meleg szívvel ajánljuk egyedi karácsonyi szappantartó szett ajándékcsomagunkat! 

Különleges, és mégis egyszerű ajándék, mellyel minden ismerősünket nyugodt szívvel meglephetünk. 

A csomag tartalma:

  • 1db egyedi, iparművész által készített szappantartó 
  • 1db 90g-os szappan virág formában, lebomló növényi celofánba csomagolva.

Az ajándékcsomag magába foglalja a díszdobozba csomagolást, a kitöltő természetes faforgáccsal vagy papírszalagokkal, szalaggal átkötve. A képen látható díszítő elemek nem részei a csomagnak. 

A képen látható termékek mintául szolgálnak, alapcsomagként! Kérjük a termékeket formák és színek szerint a webáruház kínálatából kiválasztani és megjegyzés rovatban feltüntetni! A rendelkezésre álló készletből lehet választani! A megjegyzés rovatban kérjük feltünteti, milyen szappantartót és a szintén rendelkezésre álló virág alakú szappanokból melyiket szeretné. Ha nincs erre vonatkozó speciális igény, abban az esetben színben, formában összeillően választjuk ki a szappantartó és szappan párosítását.

A csomagok variációs lehetősége limitált!

A csomag teljes értéke 4350 Ft.

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!