Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Ezt a krémet is és másikat is használtam már, mindegyikről az a véleményem, hogy "maga a csoda", korábban is natúr kozmetikumokat vásároltam, volt köztük nagy nevű magyar készítők terméke is, az itt kapható krémek simán felveszik velük a versenyt!!!! Köszönöm a gyártóknak, sok sikert kívánok nekik és összes segítőjüknek, egy pécsi hűséges vásárló:)
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

VeraNatura szappantartó szett ajándékcsomag

Raktáron: igen
x
4350 Ft
Egységár: 4350,00 Ft/db

Egyszerű, mutatós, és hasznos karácsonyi ajándék mindenkinek! Kollégák, tanár- és óvónénik, közeli vagy távolabbi családtagok számára egyaránt tökéletes ajándék egy díszdobozos karácsonyi szappantartó szett ajándékcsomag. Elegáns, praktikus, és különleges.

Ha nehéz a döntésnek, mit ajándékozzon szeretteinek kisebb értékben, vagy megbízottként egy kevéssé személyes kapcsolatban, akkor meleg szívvel ajánljuk egyedi karácsonyi szappantartó szett ajándékcsomagunkat! 

Különleges, és mégis egyszerű ajándék, mellyel minden ismerősünket nyugodt szívvel meglephetünk. 

A csomag tartalma:

  • 1db egyedi, iparművész által készített szappantartó 
  • 1db 90g-os szappan virág formában, lebomló növényi celofánba csomagolva.

Az ajándékcsomag magába foglalja a díszdobozba csomagolást, a kitöltő természetes faforgáccsal vagy papírszalagokkal, szalaggal átkötve. A képen látható díszítő elemek nem részei a csomagnak. 

A képen látható termékek mintául szolgálnak, alapcsomagként! Kérjük a termékeket formák és színek szerint a webáruház kínálatából kiválasztani és megjegyzés rovatban feltüntetni! A rendelkezésre álló készletből lehet választani! A megjegyzés rovatban kérjük feltünteti, milyen szappantartót és a szintén rendelkezésre álló virág alakú szappanokból melyiket szeretné. Ha nincs erre vonatkozó speciális igény, abban az esetben színben, formában összeillően választjuk ki a szappantartó és szappan párosítását.

A csomagok variációs lehetősége limitált!

A csomag teljes értéke 4350 Ft.

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!