Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

VeraNatura kozmetikumok már az Életház Biocentrumban is!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2015. március 03.

Új partnerünkként üdvözölhetjük az Életház Biocentrum bioboltot, mely Budapesten a 12.kerületben, a Böszörményi út 13-15. alatt található. Régóta fennálló, neves boltról van szó, ahol széles a választék: az ökoháztartástól kezdve a biotermékekig, az egészséges táplálékkiegészítőkön át a különleges teákig, a vega friss élelmiszerektől a kozmetikumokig sok minden megtalálható!

Mostantól a VeraNatura manufaktúra által készített kézműves natúrkozmetikumokat is megtalálhatják a termékkínálatban! Érdemes betérni, hiszen az érdeklődők a helyszínen kipróbálhatják termékeinket, így könnyebben el tudják dönteni melyik krém is az igazi számukra! Részletes termékleírások, magyar nyelvű összetétel lista és szóróanyag is elérhető, továbbá személyes tanácsadásban is részesülhetnek.

Minden érdeklődőknek szívből ajánljuk, hogy látogassa meg a boltot!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Köszöntjük a VeraNatura Manufaktúrát!

2014. november 13.

Ezen a héten megkaptuk az utolsó engedélyt amire vártunk, hogy immár hivatalosan forgalmazhassuk saját termékeinket! Műhelyünk így megkezdte működését, szép sorban kerülnek ki a kézműves natúrkozmetikumok kezeink alól. Hamarosan termékleírásokkal és fotókkal is jelentkezünk!