Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Ez a kézkrém valami csoda eleinte zsíros, aztán pár másodperc alatt beszívja a bőröm és mint a baba bőre. Nagyon hálásak érte a kezeim, köszönöm szépen.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szállítási és fizetési feltételek


Webáruházunkban történő rendeléséről folyamatosan tájékoztatjuk a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségen!

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja ki munkaidőben, vagy átvehetőek személyesen nálunk.

Kérjük amennyiben saját címre rendeli a csomagot, olyan címet adjon meg, ahol napközben át tudja venni a küldeményt!

15.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás mindenkor ingyenes!

Figyelje a HOLISZTIKUS HÉTFŐKET, minden hónap első hétfőjén*, melyen kedvezményes szállítási díjjal rendelhet! Ingyenes szállítás 9900 Ft értékű rendelés felett, kedvezményes egységes 990 Ft-os szállítási díj 9900 Ft értékű rendelés alatt!
(Az utánvétes rendelések esetén minden esetben +340 Ft a kezelési díj)

(*Amennyiben ez ünnepre vagy más nem várt eseményre esik, akkor a következő hétfőn tartjuk. Mindig figyeljék a pontos kiírást!)

Csütörtöki napon leadott rendeléseket általában csak hétfőn tudjuk átadni a futárszolgálatnak, így a csomag érkezési ideje leghamarabb a keddi napon lehetséges. Ez leginkább azért optimális, hogy a csomagok szélsőséges hőmérsékletek közötti tárolása semmilyen esetleges minőség romlást ne okozzon (nagy hideg, vagy hőség), azaz minél rövidebb ideig álljon fenn.

A következő fizetési és szállítási módok közül választhat:

1.) Előre utalás bankszámlára:

   A pontos utalandó összeget és az utaláshoz szükséges adatokat a rendelés befejezése után elektronikus úton küldjük el a regisztrációkor megadott e-mail címre. Kérjük az utalás során a megrendelés szállítási díjjal növelt végösszegét utalja át bankszámlaszámunkra! Kérjük tüntesse fel a rendelés számát a közleményben! Amint megérkezik számlánkra a vásárlás ellenértéke, aznap, vagy másnap feladjuk csomagját. A feladásról e-mailen keresztül értesítjük.

Előre utalás esetén a következő szállítási díjak kerülnek felszámításra:

 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 1kg-ig:  1300 Ft
 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 2kg-ig:  1550 Ft
 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 5kg-ig:  1760 Ft
 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 10kg-ig: 1970 Ft

   A GLS futárszolgálattal a küldemények érkezési ideje általában a feladás másnapján megtörténik.

 

2.) Utánvéttel történő vásárlás:

   Az utánvéttel megnövelt pontos fizetendő összeget a rendelés befejezése után elektronikus úton küldjük el a regisztrációkor megadott e-mail címre. A feladásról a GLS szolgálata e-mailen keresztül értesíti. A csomag ellenértékét a kiszállító számára kell kifizetni, az utánvét költségét is magában foglaló összeggel.

   Az utánvétes vásárlás csak a GLS futárszolgálatán keresztül történik! Az utánvét díja +340 Ft.

Utánvét esetén a következő szállítási díjak kerülnek felszámításra:

 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 1kg-ig: 1650 Ft
 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 2kg-ig: 1910 Ft
   

3.) Személyes átvétel:

    Lehetőség van a webáruházon keresztül megrendelt termékek személyes átvételére is cégünk telephelyén (Dombóvár, Jókai u. 9.). Ez esetben a megrendelés értékének előre utalására van szükség, mert az átvételi ponton nem foglalkozunk készpénzes fizetéssel. A személyes átvétel díjtalan. Ha az e-mail értesítőben feltüntetett, szállítási költség nélküli összeg megérkezett számlánkra, értesítőt küldünk csomagja elkészültéről. Az átvétel pontos idejéről előzetes időpont egyeztetés, kérjük keressen minket a megadott telefonos elérhetőségen!

     Ezen kívül időszakosan lehetőség van budapesti és pécsi átvételre, vagy a vásári rendezvényeken, erről is előzetes egyeztetés szükséges!
 

4.) Személyes átvétel üzleti partnereinknél - EZ A LEHETŐSÉG PILLANATNYILAG SZÜNETEL!

   Új lehetőség van kedvezőbb áru szállítási díjra, amennyiben rendelését budapesti, vagy pécsi Viszonteladóinkhoz kéri! A rendelés értékét előre szükséges átutalni, a csomagot csak ez után tudjuk a futárszolgálatnak átadni. A rendeléskor a szállítási feltételeknél a "Előre utalás esetén, személyes átvétel üzletbe" sort kell bejelölni. A csomag üzletbe történő megérkezéséről emailt küldünk, mely tartalmazza az üzlet pontos címét, nyitvatartását, és a kapcsolattartó telefonszámát. Partnereinkhez történő csomagküldés ún. "gyűjtő" rendszerben fog történni. Ez azt jelenti, hogy több csomagot (min. 2-3 db) várunk össze, majd ezután indítjuk el az átvevő pontra. Így tudjuk biztosítani a kedvező szállítási feltételeket. Amennyiben két héten belül (14 nap) nem érkezik be az adott csomagpontra egy vagy kettőnél több megrendelés, úgy a már a megrendelt és kifizetett csomagot mindenképpen átadjuk a futárszolgálatnak. Így a csomagok átvétele a 15. naptól lehetséges az átvevőponton. (Ezen esetben is igaz, hogy pénteken nem indítunk el csomagot, azokat hétfői nap adjuk át a futárszolgálatnak). A partnereknél történő átvétel kedvezőbb árfekvésű, ellenben időigényesebb lehet. Helyszínen történő fizetési lehetőség nincs.

Személyes átvétel üzleti partnerek esetén a következő szállítási díjak kerülnek felszámításra:

 • Előre utalással (GLS futárszolgálatával) 300g-ig: 450 Ft
 • Előre utalással (GLS futárszolgálatával) 600g-ig: 650 Ft
 • Előre utalással (GLS futárszolgálatával) 1200g-ig: 750 Ft

Üzletek elérhetőségei:

 • Budapest Mom & Beauty bolt: VII. kerület Károly krt. 5. az udvarban (fsz 19. 1.es kapucsengő) vagy a Dob utca 2. felől is megközelíthető.
 • Pécs DesignPatika bolt: Váradi utca 8. A Szomszéd Ház (Csinos Presszó mellett) -ban hátul.