Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Életem legjobb szappanja! Körülbelül 13 éve használok különböző bio/natúr szappanokat, ez a szappan messze a legjobb az összes közül, amit eddig használtam! Nagyon sokféle szappant kipróbáltam már, beleértve a legdivatosabb natúr szappanokat is, de egyik sem volt ennyire tökéletes. Igazi aromaterápiás élmény vele fürödni. Ki kell próbálni, mert ezt az érzést nem lehet visszaadni szavakkal. Az állaga finom krémesre oldódik, lágy habot képez. Jól hidratálja a bőrt, egyáltalán nem szárít. Nagyon nagyon ajánlom mindenkinek!
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szállítási és fizetési feltételek


Webáruházunkban történő rendeléséről folyamatosan tájékoztatjuk a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségen!

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja ki munkaidőben, vagy átvehetőek személyesen nálunk.

Kérjük amennyiben saját címre rendeli a csomagot, olyan címet adjon meg, ahol napközben át tudja venni a küldeményt!

A kiszállítás 18.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

Figyelje a HOLISZTIKUS HÉTFŐKET, minden hónap első hétfőjén*, melyen kedvezményes szállítási díjjal rendelhet! 10.990 Ft értékű rendelés felett i
ngyenes szállítás, 10.990 Ft értékű rendelés alatt kedvezményes 990 Ft-os szállítási díjat számolunk fel! (Az utánvétes rendelések esetén minden esetben +340 Ft a kezelési díj)

(*Amennyiben ez ünnepre vagy más nem várt eseményre esik, akkor a következő hétfőn tartjuk. Mindig figyeljék a pontos kiírást!)

Csütörtöki napon leadott rendeléseket általában csak hétfőn tudjuk átadni a futárszolgálatnak, így a csomag érkezési ideje leghamarabb a keddi napon lehetséges. Ez leginkább azért optimális, hogy a csomagok hétvégén ne álljanak a raktárban, ezért pénteken nem adunk fel csomagot. Nem szeretnénk, hogy az esetleges szélsőséges hőmérsékletek közötti tárolás valamilyen esetleges minőség romlást okozzon (téli nagy hideg, vagy nyári nagy hőség esetén).

A következő fizetési és szállítási módok közül választhat:

1.) Előre utalás bankszámlára:

   A pontos utalandó összeget és az utaláshoz szükséges adatokat a rendelés befejezése után elektronikus úton küldjük el a regisztrációkor megadott e-mail címre. Kérjük az utalás során a megrendelés szállítási díjjal növelt végösszegét utalja át bankszámlaszámunkra! Kérjük tüntesse fel a rendelés számát a közleményben! Amint megérkezik számlánkra a vásárlás ellenértéke, aznap, vagy másnap feladjuk csomagját. A feladásról e-mailen keresztül értesítjük.

Előre utalás esetén a következő szállítási díjak kerülnek felszámításra:

 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 1kg-ig:  1390 Ft
 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 2kg-ig:  1660 Ft
 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 5kg-ig:  1880 Ft
 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 10kg-ig: 2100 Ft

   A GLS futárszolgálattal a küldemények érkezési ideje általában a feladás másnapján megtörténik. Feladni a csomagot akkor tudjuk aznap, ha az utalás délig megérkezik a számlánkra.

 

2.) Utánvéttel történő vásárlás:

   Az utánvéttel megnövelt pontos fizetendő összeget a rendelés befejezése után elektronikus úton küldjük el a regisztrációkor megadott e-mail címre. A feladásról a GLS szolgálata e-mailen keresztül értesíti. A csomag ellenértékét a kiszállító számára kell kifizetni, az utánvét költségét is magában foglaló összeggel a csomag átadásakor. Az utánvét díja +340 Ft.

Utánvét esetén a következő szállítási díjak kerülnek felszámításra:

 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 1kg-ig: 1730 Ft
 • Házhoz szállítva csomagként (GLS futárszolgálatával) 2kg-ig: 2000 Ft
   

3.) Személyes átvétel:

    Lehetőség van a webáruházon keresztül megrendelt termékek személyes átvételére is cégünk telephelyén (Dombóvár, Jókai u. 9.). Ez esetben a megrendelés értékének előre utalására van szükség, mert az átvételi ponton nem foglalkozunk készpénzes fizetéssel. A személyes átvétel díjtalan. Ha az e-mail értesítőben feltüntetett, szállítási költség nélküli összeg megérkezett számlánkra, értesítőt küldünk csomagja elkészültéről. Az átvétel pontos idejéről előzetes időpont egyeztetés, kérjük keressen minket a megadott telefonos elérhetőségen!


4.) Személyes átvétel üzleti partnereinknél - EZ A LEHETŐSÉG PILLANATNYILAG SZÜNETEL!

   Új lehetőség van kedvezőbb áru szállítási díjra, amennyiben rendelését budapesti, vagy pécsi Viszonteladóinkhoz kéri! A rendelés értékét előre szükséges átutalni, a csomagot csak ez után tudjuk a futárszolgálatnak átadni. A rendeléskor a szállítási feltételeknél a "Előre utalás esetén, személyes átvétel üzletbe" sort kell bejelölni. A csomag üzletbe történő megérkezéséről emailt küldünk, mely tartalmazza az üzlet pontos címét, nyitvatartását, és a kapcsolattartó telefonszámát. Partnereinkhez történő csomagküldés ún. "gyűjtő" rendszerben fog történni. Ez azt jelenti, hogy több csomagot (min. 2-3 db) várunk össze, majd ezután indítjuk el az átvevő pontra. Így tudjuk biztosítani a kedvező szállítási feltételeket. Amennyiben két héten belül (14 nap) nem érkezik be az adott csomagpontra egy vagy kettőnél több megrendelés, úgy a már a megrendelt és kifizetett csomagot mindenképpen átadjuk a futárszolgálatnak. Így a csomagok átvétele a 15. naptól lehetséges az átvevőponton. (Ezen esetben is igaz, hogy pénteken nem indítunk el csomagot, azokat hétfői nap adjuk át a futárszolgálatnak). A partnereknél történő átvétel kedvezőbb árfekvésű, ellenben időigényesebb lehet. Helyszínen történő fizetési lehetőség nincs.

Személyes átvétel üzleti partnerek esetén a következő szállítási díjak kerülnek felszámításra:

 • Előre utalással (GLS futárszolgálatával) 1kg-ig: 990 Ft

Üzletek elérhetőségei:

 • Budapest Mom & Beauty bolt: VII. kerület Károly krt. 5. az udvarban (fsz 19. 1.es kapucsengő) vagy a Dob utca 2. felől is megközelíthető.
 • Pécs DesignPatika bolt: Jókai tér 2.