Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Kivirágzás, Méh-Lélek 5. alkalom június 16-án Budapesten! Júniusban a levendula varázsában Everness, a Tudatosság ünnepe június 20-25.

Termékeinkről mondták

A krémet az arcomra használtam, szuperül hidratált, kellemes érzetet hagyott, puha lett a bőröm tőle, elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom!! :)
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Tevékenységek

Szolgáltatásaink közül többféle alternatív és holisztikus gyógymód közül választhat, melyekkel fizikai közérzetén, lelkiállapotán, vagy életvezetésén javíthat. Keresse szakértőnket a megadott elérhetőségen!

Jelenleg a következő szolgáltatások vehetőek igénybe:

 • Thai száraz masszázs és kínai testmasszázs
 • Test- és lélek frissítés, csakra harmonizálás
 • Lélekoldás
 • Meditációk, csoportfogllkozások
 • Stressz oldás
 • Asztrozófiai elemzés

                              Kovács Zsófia: +3630/3199119

 • Klubfoglalkozások

A tevékenységek árai a lap alján találhatóak meg!


Thai masszázs, kínai masszázs

A masszázsok jó hatását talán magyarázni sem kell: frissít, relaxál, kimozgatja izmainkat, izületeinket, gyógyírt tud adni fizikális szintű bajainkra. Mind a thai, mind a kínai masszázs keleti rendszereken alapszik, és az egész szervezet energiarendszerét kezeli.

A tradícionális thai masszázs indiai alapokon nyugszik, és ún. szárazmasszás, mely annyit jelent, hogy nem használnak hozzá olajat, krémet, laza öltözetben végzik. Az energiacsatornákon pontnyomásos technikával dolgozik, illetve kimozgatja izmainkat, izületeinket. Nagyon jól átmozgatja a testet, utána újászületés érzése marad, vagy akár mintha egy egész órás edzésben vettünk volna részt (lusták jógájának is nevezik).

A kínai masszázs alapvetően a kínai gyógyítás alapköveire épül: a meridián rendszert dolgozza meg, az akupunktúrás pontokat kezeli. Frissítő-erősítő hatása mellett átgyúrja egész testünket, a pontokon keresztül pedig harmonizálja a szervezet energiaellátását, így mélyebb gyógyulás is elérhető szervi, szöveti szinten. Mindkét technikában fontos a folyamat felépítése, a fogások, pontok egymásraépítése.

Lélekoldás

A léleloldás egy egészen új ága a lelki problémák feloldásának. Az okokat a mélyben, lelki szinten keresi. Médiumi meditációhoz hasonlóan, ráhangolódással tárja fel azokat a kapcsolati és egyéb szintű kötéseket, amik falakat húznak körénk, ami miatt nem vagyunk képesek a nekünk szánt életet élni. Nagyon jó módszer kilátástalanság, lelki problémák esetén, kapcsolati konfliktusok kezelésére, súlyos, akár vele született betegségek javítására, és minden olyan helyzetben, amikor már minden gyógymódot végigpróbáltunk mind testi, mind lelki szintű bajaink gyógyítására, ám eddig sehogyan sem találtuk meg rájuk a végső megoldást.

Asztrozófiai elemzések

Az asztrozófia magában is csodálatos tudomány, mely alapjaira nagyon sok rokon (asztrológia) szakma épül. Maga az asztrozófia a bolygók, csillagok mozgásának megfigyeléséből, a csillagképek elemzéséből alakult ki (túlmutatva a zodiákus körön). A napi tranzitok (bolygómozgások) elemzésétől kezdve az egyéni képletfejtésig tud inspirációt adni napjainkhoz. Mi elsősorban egyéni, személyre szabott elemzést végzünk. Az asztrozófia segít megtalálni azt, amelyben legjobban önmagunk vagyunk szellemi vezettetésünk által, rámutatva pozitív adottságainkra, és lehetőségeinkre.

Klubfoglalkozások

Egészséges életmóddal, természetes módszerekkel, kertészkedéssel és minden rokon témával kapcsolatban kiscsoportos foglalkozásokat tartunk, illetve lehetőség van rajtunk keresztül helyben elődásokat szervezni (max. 25 fő részére alkalmas klubszobában). Termünk nyitva áll minden hasonló kezdeményezés előtt!

 

Áraink:

1 órás kezeléseink bruttó 6500- 8000,- Ft-ba kerülnek, ezek az alábbiak

 • Lélekoldás
 • Csakra harmonizálás
 • Test- és lélek frissítés

Esetenként egy-egy foglalkozás ideje szükségesen túlnyúlik az egy órán, abban az esetben időarányosan számoljuk fel a díjat.

 

A masszázsok ideje 60-75perc, mely bruttó 6500- 8000 Ft

 • Kínai és thai masszázs esetén is kérünk kényelmes váltóruhát hozni!

 

A meditációk kérhetők egyénileg is, valamint rendszeresen szervezünk csoportos alkalmakat. Ezek eseménynaptárunkban megtekinthetőek.

 • Egyéni alkalmak árai a kezelések árával megegyező.
 • Csoportos alkalmak 1000-10.000,-Ft között, időtartamtól, programtól függően.

 

Asztrozófiai elemzés ára 19.000Ft+áfa, azaz bruttó 24.130,-Ft

 • Az elemzéshez szükséges adatok megadása után egy egyeztetett időpontban történik az elemzés, melynek ideje kb. 2-2,5óra.

Szolgáltatásaink elérhetőek Dombóváron és Budapesten, valamint szívesen veszünk részt vidéki csoportok tartásában is.

Klubfoglalkozások

 • foglakozásainkat mindig előre meghirdetjük a pontos időponttal és árakkal együtt.
 • terembérlet személyes megbeszélés alapján
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor