Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Tevékenységek

Szolgáltatásaink közül többféle alternatív és holisztikus gyógymód közül választhat, melyekkel fizikai közérzetén, lelkiállapotán, vagy életvezetésén javíthat. Keresse szakértőnket a megadott elérhetőségen!

Jelenleg a következő szolgáltatások vehetőek igénybe:
 

  • Klubfoglalkozások, kiscsoportos helyszín bérlés
  • Babahordozó-mosható pelenka baba-mama klub

 

                              Nagy-Kovács Veronika: 30/2377-825
 

  • Test- és lélek frissítés, csakra harmonizálás
  • Egyéni konzultáció, lélekoldás
  • Asztrozófiai elemzés

                              Kovács Zsófia: 30/3199119

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egyéni konzultáció

Segít megtalálni az elakadást életünk különböző területein. Egy vezetett beszélgetés keretében megnyitjuk azokat a pontokat, ahol szükséges tisztán látnunk, ahhoz, hogy felismerjük a helyzet valódi tényezőit. Rámutat saját viselkedési mintáinkra, elvárásainkra, környezethez fűződő kapcsolódásainkra, miközben kiutat mutat a megértés mezején keresztül. A konzultáció része lehet egy rövid meditáció, vagy egyéb olyan felismeréseket hozó gyakorlat, mellyel harmonizálni tudjuk a bennünk zajló folyamatokat.

Lélekoldás

A léleloldás egy egészen új ága a lelki problémák feloldásának. Az okokat a mélyben, lelki szinten keresi. Médiumi meditációhoz hasonlóan, ráhangolódással tárja fel azokat a kapcsolati és egyéb szintű kötéseket, amik falakat húznak körénk, ami miatt nem vagyunk képesek a nekünk szánt életet élni. Nagyon jó módszer kilátástalanság, lelki problémák esetén, kapcsolati konfliktusok kezelésére, súlyos, akár vele született betegségek javítására, és minden olyan helyzetben, amikor már minden gyógymódot végigpróbáltunk mind testi, mind lelki szintű bajaink gyógyítására, ám eddig sehogyan sem találtuk meg rájuk a végső megoldást.

Meditáció

Önmagunk valójának megismerése, és a mindennapjaink történéseinek nyugalmas megélésére legalkalmasabb technika. Lecsillapítja az elmét, megnyitja a szívet. Engedi ellazulni sejtjeinket, kitisztítani gondolatainkat. A vizualizáció, és a gondolatok kiüresítése során egy békés-nyugalmi állapotba kerülünk, mely során tisztán tudjuk megélni azt, akik vagyunk. Kizárva a "világ zaját", a problémák sűrűségét, a napi teendőket feltöltődésre lelünk önmagunkon belül. Minden meditáció eredménye lehet egy nagyfokú oldódás, vagy változás, mellyel képesek vagyunk "meggyógyítani" nehéz helyzeteinket.

Asztrozófiai elemzések

Az asztrozófia magában is csodálatos tudomány, mely alapjaira nagyon sok rokon (asztrológia) szakma épül. Maga az asztrozófia a bolygók, csillagok mozgásának megfigyeléséből, a csillagképek elemzéséből alakult ki (túlmutatva a zodiákus körön). A napi tranzitok (bolygómozgások) elemzésétől kezdve az egyéni képletfejtésig tud inspirációt adni napjainkhoz. Mi elsősorban egyéni, személyre szabott elemzést végzünk. Az asztrozófia segít megtalálni azt, amelyben legjobban önmagunk vagyunk szellemi vezettetésünk által, rámutatva pozitív adottságainkra, és lehetőségeinkre.

Csakra-harmonizáció, test-lélek frissítés

Megfáradt, stresszes, enervált állapotunkban jól jön egy pozitív hatás, melynek segítségével energiákat tudunk mozgósítani a továbblépéshez. Ennek az energiának az elindításában, és megtartásában tudok segíteni. Teljes rendszerünk megmozgatása, kiegyenlítése, és öngyógyító mechanizmusaink aktiválása.

Klubfoglalkozások

Egészséges életmóddal, természetes módszerekkel, kertészkedéssel és minden rokon témával kapcsolatban kiscsoportos foglalkozásokat tartunk, illetve lehetőség van rajtunk keresztül helyben elődásokat szervezni (max. 25 fő részére alkalmas klubszobában). Termünk nyitva áll minden hasonló kezdeményezés előtt!