Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Búcsúzunk a VeraNatura manufaktúra termékeitől

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2021. november 29.

Minden jónak vége akad valamikor, valahogyan, kérdés hogyan, miért, és mit fordítunk át belőle. Az élet egy körforgás, és amikor valami véget ér, valahol más életre kel. Ne féljünk hát a változásoktól!

Sokáig terveztünk, sokat tökéletesítettünk, mindig a visszajelzések alapján dolgoztunk a saját magunk által gyártott natúrkozmetikumaink, azaz a VeraNatura manufaktúra termékei kapcsán. Amolyan kézműves startup vállalkozásként, bár ez nem (vagy nem ez) lebegett a szemünk előtt. A minőség és a precizitás alapvető dolog, de a legfontosabb, hogy mindez annak, aki használja, a lehető legtöbb jót hozza. Ezért is kezdtünk bele, magunk és más, sok törzsvásárló megelégedésére.

Pont ezért nem szerettünk volna alkut az alapanyagok minőségével vagy az állagokkal kapcsolatban, ahogyan jó, azon nem változtatnánk. Be kell látni azonban, hogy bármilyen jót is hozhatunk össze, talán nem véletlen, hogy a tömegcikkeket sokszor érdemesebb nagyobb volumenben gyártani. A mi koncepciónk a kisszériás kézműves termékekre épült, hasonlóan az őstermelők, vagy a kistermelők munkájához, családi összefogásban, egyedi "design" termékeket létrehozva. Azonban az elmúlt években bebizonyosodott, hogy akármennyi munkával is, nehéz két kézzel, rengeteg lemondással, a jelenlegi körülmények között gyümölcsöző vállalkozást működtetni, bármennyi szívet is teszünk bele. Olyan eredményeket elérni, amely mindenki megelégedésére szolgál, azaz van értelme.

Sok mindent szerettünk még volna fejleszteni, és sok gyengeséget terveztünk javítani, több irányba előremozdulni, de a körülmények összejátékának végső kimenetele végül afelé mutatott, hogy a termékek gyártását itt és most ebben a formában be kell fejeznünk. Köszönünk minden támogatást, segítséget, együttgondolást, felhasználói tanácsot, örömteli vagy kevésbé örömteli használatot, ezért volt érdemes belevágni, fejlődni, előrukkolni ezekkel a krémekkel. Mert sokan szerettétek a krémeinket és ez a lényeg. Egyedi termékeket, folyamatos gyártásban létrehozni azonban nem is olyan egyszerű, hiába a szerelem az alapanyagokkal, hiába csodálatos ez a világ. Mi nem vagyunk szomorúak, mert a tudás velünk van, ha nem is gyártóként, valamilyen formában ezt visszük tovább, és kívánjuk mindenkinek, hogy találja meg a magának kedves natúrtermékeket továbbra is, használjon minél élőbb, természetesebb kozmetikumot, mert a testünk és a lelkünk is meghálálja! Nem beszélve az egészségünkről. Legyünk tudatosak, olvassuk el a címkét, ismerjük meg az alapanyagokat, foglalkozzunk vele mit szeret a bőrünk, és ne higgyünk el mindent, mert nem minden natúr, amit annak mondanak.



Boldog Karácsonyt kívánunk minden kedves vásárlónknak, olvasónknak, barátunknak, ismerősünknek! Éltessük az egészséget, a boldogságot, harmóniában a természettel! ;)

 

 

 

 

 

 

 


 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

VeraNatura kozmetikumok már az Életház Biocentrumban is!

2015. március 03.

Mostantól a budapesti Életház Biocentrum bioboltban is elérhetőek a VeraNatura manufaktúra termékei! Szívből ajánljuk az érdeklődőknek a betérést, mert a bolt széles választékán kívül termékeinket a helyszínen rögtön ki is próbálhatják!

Helyspóroló úti-csomagok: csak könnyedén!

2016. június 12.

Utazás során is szükségünk van a legfontosabb krémeinkre, főként, ha gyermekeinkkel együtt utazunk. Ehhez rendeztük össze kis kiszerelésű csomagjainkat, melyek így könnyen elférnek kézitáskánk, vagy bőröndünk zsebeiben.
 

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!