Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Tamási kézműves vásár

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. november 30.

Az első adventi hétvégén részt vettünk a Tamásiban megrendezett, kéthetenkénti kézműves vásáron. Sajnos csak szombaton tudtunk ott lenni, a vasárnapi rendezvényen már nem, de a második adventi vasárnap újra ott leszünk!

Bár az idő cudar volt, eléggé hűvös és ködös, mi azért kitartottunk. Kedves ismerősökkel találkoztunk és újakat is szereztünk. Izgalmas élmény volt először kiállítani új termékeinket. Reméljük hamar belejövünk ebbe is, amíg kialakul a személyes megjelenés rendje, addig is bátran keressenek minket honlapunkon, elérhetőségeinken, vásároljanak webáruházunkon keresztül! Átvételre személyes lehetőség is van Dombóváron és alkalmanként Kaposváron!

Boldog első adventot!

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Évzáró összegzés- hogy indulsz neki a következő évnek?

2019. december 26.

Év végével mindenkiben átsuhannak az év közben megélt emlékek. Szépek, és nehéz pillanatok egyaránt, melyek nyomott hagytak bennünk. Meggyötörnek, vagy örömökre emlékeztetnek. Mi tegyünk, hogy lépjünk tovább a következő esztendőbe?

Aszpik Karácsony 2014

2014. december 21.

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.

Újholdi energiák lelkünk megújulásáért

2018. április 10.

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor azt érzi, hogy most lépnem kell! Változtatni, mégha bizonytalannak is tűnik a döntés. Itt a különleges lehetőség, hogy tegyünk álmainkért, és hogy kilépjünk élethelyzetünk beragadt pontjáról.