Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szív-nyitó meditációk

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2017. augusztus 27.

Erőnk, szívünk szavának- hívásának felvállalása van terítéken az egész nyáron. Megteremteni az Egységet környezetünkben és lelkünkben egyaránt. Kilépni az ördögi játszmákból, hogy Új életet indíthassunk el. Erről (is) szólnak a mostani nyári energiák. Ezt hivatottak segíteni. Óriási támogató erők vannak jelen, melyeket "csak" meg kell ragadnunk. Rengeteg energiát kapunk, hogy megvalósíthassuk céljainkat, rendezzük életünket, gyökereinket egy szebb, szeretetteljesebb minőségben, megérezve az igazi Egységet. 

Ezekben a folyamatokban nyújtok segítséget. Az első meditációt augusztus 21-én, este 7 órakor tartottam, az Újhold (és Napfogyatkozás) nagyon erős energetikai napján.

A második egy földelő-emelő, szív-nyitó meditáció lesz, melyekben töltekezünk az égi energiákból, hangolódunk saját magunk valós (isteni) minőségével és melyben személyre szóló beavatást kaphatunk. Sok nyugtató energia mellett, melyek segítenek kiegyensúlyozódni, és kezelni napi történéseinket, megmutatkozhat valódi erőnk, mellyel képesek leszünk elindulni, és megtenni azt a bizonyos Nagy lépést.


A folyamatok áthatják családi, szerelmi élettereinket, segítséget nyújtanak abban, hogy felszínre jöjjön termékeny minőségünk, megfoganjon életünkben az, ami számunkra a boldogságot, és a fényt jelenti.

A meditáció előtti rövid hangolódás során beszélgetünk a jelenlegi energiákról, rápillantunk az égen zajló csillagállásokra, melyek sokat segítenek a térben zajló energiák értelmezésében. Ezt követi a kb. 60 perces meditáció, mely után van lehetőség még kérdéseket feltenni, vagy pár szót váltani a megélésekről.

A meditáció 2017. szeptember 3-án, 15:00 órakor lesz. 
A IV. kerület Aradi utca 17. szám alatt. I. emelet 5. kapucsengő (kék metrótól 3-5 perc séta)

A részvételi szándékot kérjük előre jelezni! 
(Fontos a terem mérete miatt.)
A részvételi díj 2000,-Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kakaóvaj (Theobroma cacao)

2014. szeptember 10.

A kakaóvaj zsírsavösszetételében gazdag olajsavban, sztearinsavban és palmitinsavban. A kíméletes feldolgozás miatt megőrzi magas polifenol tartalmát, így gazdag antioxidánsokban, ami kiváló bőrápolóvá teszi. Antivirális, antibakteriális és rákellenes hatása is van, kozmetikumokban mégis hidratáló és napvédő funkciója miatt a legnépszerűbb.

Mozogjunk! De miért is?!

2015. január 06.

A karácsonyi dínom-dánomok után, és újévi fogadalmak miatt ismét felmerül legtöbbünkben a mozgás szükségességégének gondolata. Elméletben tudjuk, hogy egészséges, és egyszerűen csak KELL, de pusztán azért, mert ez egy Tény, el fogjuk-e kezdeni?!

Évzáró összegzés- hogy indulsz neki a következő évnek?

2019. december 26.

Év végével mindenkiben átsuhannak az év közben megélt emlékek. Szépek, és nehéz pillanatok egyaránt, melyek nyomott hagytak bennünk. Meggyötörnek, vagy örömökre emlékeztetnek. Mi tegyünk, hogy lépjünk tovább a következő esztendőbe?