Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Karácsonyi nyitási akció

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. november 20.

 

Üdvözöljük kedves Látogató!

Szeretnénk bemutatkozni új, saját készítésű natúrkozmetikumainkkal, melyek most lépnek színre először.

Közeleg a karácsony, egy hét múlva már az első adventi vasárnapot ünnepelhetjük. Meghitt, fontos, szeretetteljes ünnepünk ez.

Ebben az időszakban sűrűn gondol mindenki az ajándékozásra is. Ezért mi is egy nyitási meglepetéssel kedveskednénk új vásárlóinknak: aki idén karácsonyra tőlünk vásárol egyedi kézműves natúrkozmetikumot, november 23. és december 24-e között, bevezető árként az eredeti árból 15-16% engedményt kap minden termékre!

Termékeink bemutatását hamarosan olvashatják a Webáruház/Natúrkozmetikumok menüpont alatt, ahová a következő pár nap során feltöltésre kerülnek az információk. Addig is érdeklődjön elérhetőségeinket! Kellemes vásárlást!

Békés, áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Karácsonyi készülődés

2016. november 03.

Elindítottuk karácsonyi csomagajánlatainkat, hogy mindenki időben rá tudjon hangolódni az ajándékozás örömére. Minden héten megjelenik egy új csomagunk akciós áron, melyek ezt követően egész decemberben elérhetőek lesznek.
 

Vegán kovászos kifli és csodás böjti mákosguba készítése

2021. március 15.

Mindennapi kovászos kenyérünk mellett nem feledkezhetünk meg a többi péksüteményről sem. Kiemelten fontosnak tartom a hagyományörző ételeket, szükség szerint újragondolva. Tej, tojás és élesztőmentes kifliből varázsolt mákosguba különleges része lehet az ünnepli menünek, vagy a böjti ételeknek. Kipróbált recept a vajas kifli és a mákosguba szerelmeseinek, vegán módon! 

Szent Bálint napja - a szerelmesek ünnepe?!

2015. február 02.

Február 14-n a sok piros szív és lufi, plusz az ajándékvásárlási mánia már hozzánk is begyűrűzött. Vannak akik elfogadták, és meglepik szeretteiket, és vannak akik nem tartják magyar ünnepnek, pedig ezen a napon, ha nem is olyan formában, ahogyan a csapból is folyik, igenis sokféle hagyományra nyúlik vissza a történelem.