Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Bálint napi akciók

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2016. február 07.

A farsang utolsó nagy hétvégéjén még jól kitáncolhatjuk magunkat, de szerdától már a húsvétig tartó böjti időszak vár ránk. Jövő hétvégén pedig Bálint-nap, mely alkalmából szeretnénk mi is kedveskedni vásárlóinknak!

Mától kezdve egészen február 14-ig minden webáruházunkon keresztül leadott rendelés mellé ajándékba adunk egy "Babarózsa" szappanunkból készült szappan-szívecskét, amennyiben a rendelés értéke eléri a 3000 Ft-ot! Érdemes kihasználni, mert így ingyen juthatunk hozzá ehhez a finom szappanhoz, melybe garantáltan beleszeretünk! A szappanszivecske súlya 80g.

Február 8-án ismét Zöld Hétfő a webáruházban, a kedvezményes szállítási díjat is ki lehet használni! Újra vásárolható diffúzőrünk, mely igazán aktuális így az influenza járvány kezdetén! Használjunk hozzá bio citrom és bio erdei fenyő illóolajakat, hogy az egész szobát fertőtleníthessük és felgyorsítsuk a gyógyulást! Ezt a két illóolajat kicsi gyerekek mellett is használhatjuk!

Örömmel jelentjük be, hogy kisbabás natúrkozmetikumaink immáron elérhetőek új partnerünknél is! A Pelenkaland webáruház vidám mintás környezetkímélő mosható pelenkákat, ökotermékeket és egyéb kicsiknek ideális termékeket forgalmaz, így velük együtt már rendelhetőek finom shea vajaink, babafürdetőnk, vagy az anyukák számára kiváló bőrfeszesítő pocakkrémünk és az igazán bőrregeneráló kézkrémünk is. Hamarosan új termékeinkkel is megismerkedhetnek mind náluk, mind a saját áruházunkban is!

Mi várjuk már nagyon a tavaszt, így a böjti időszakra készülünk már méregtelenítő-életmódváltoztató cikkekkel, természetes kozmetikum receptekkel, illetve ehhez szeretnénk az akcióinkat is igazítani, melyben olyan termékeket kínálunk kedvező áron, amelyek segítik a tavaszi tisztulási folyamatokat. Ilyen például a szódabikarbóna, vagy a bio virágvizek, melyeket belsőleg is érdemes fogyasztani. Hogy hogyan, arról olvassák el cikkünket, mely hamarosan megjelenik.


Madárcsicsergős és bimbóroppanós februárt kívánunk!

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Szent Bálint napja - a szerelmesek ünnepe?!

2015. február 02.

Február 14-n a sok piros szív és lufi, plusz az ajándékvásárlási mánia már hozzánk is begyűrűzött. Vannak akik elfogadták, és meglepik szeretteiket, és vannak akik nem tartják magyar ünnepnek, pedig ezen a napon, ha nem is olyan formában, ahogyan a csapból is folyik, igenis sokféle hagyományra nyúlik vissza a történelem.

Anyák napi akciók

2015. április 14.

Vége a húsvéti időszaknak, jön az igazi tavasz és az Anyák napja! Ha szeretnénk édesanyánkat meglepni valami különleges ajándékkal, akkor választhatunk neki natúrkozmetikumot, csupa természetes összetevőkből!

Ünnepek

2014. december 24.

Békés, áldott, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek! Sikeres, gazdag új évet, egészséget, jó lehetőségeket!