Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Anyák napi akciók

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. április 14.

Vége a húsvéti időszaknak, jön az igazi tavasz és az Anyák napja! Ha szeretnénk édesanyánkat meglepni valami táplálóval és egészségessel, akkor választhatunk neki natúrkozmetikumot, csupa természetes összetevőkből!

A jó időre tekintettel, május 3-áig kedvező áron kaphatóak Krémes dezodoraink, melyek akár 3 hónapig is kitarthatnak, így igazán gazdaságosak! Próbálja ki megújult levendula-pálmarózsa deónkat, mely igazán enyhe illatú, nem tolakodó, mégis nőiesen rózsás.

Anyák napjára már most előzetesen ajánljuk a népszerű Rózsa-gránátalma bőrkisimító gazdag arckrémet, mely kiváló a fáradt, érett bőrre, de a száraz, tápanyaghiányos fiatalabb bőrre is. Összetételében mélyen táplálja a bőrt, kúraszerűen alkalmazva, vagy éjszakai krémnek is ajánlható! Április 20-tól akciós -10%-os áron lesz kapható!

Áprilisban Húsvét hétfőre esett Zöld Hétfőnk, de ne feledjük, hogy májusban ismét lesz, mégpedig május 4-én!

Hamarosan új terméket jelenthetünk be, előljáróban csak annyit árulhatunk el a titokból, hogy köze lesz a nyári meleghez és főleg az irritáló rovarokhoz! ;)

Szépüljünk meg a nyárra!

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Boldog Új Évet Kívánunk!

2015. január 09.

Mindenkinek lehetőségekben, pozitív élményekben gazdag Új Évet Kíván a Holisztikus Élet Csapata!

Karácsonyi nyitási akció

2014. november 20.

Közeleg a karácsony, egy hét múlva már az első adventi vasárnapot ünnepelhetjük. Meghitt, fontos, szeretetteljes ünnepünk ez. Ebben az időszakban sűrűn gondol mindenki az ajándékozásra is, ezért úgy döntöttünk, hogy mi is karácsonyi meglepetéssel kedveskedünk nyitási akciónk keretében!

Farsangi mulatság - ajándék akciók

2015. február 09.

Itt a farsang, áll a bál! De már nem sokáig, így próbáljuk kihasználni a maradék időt tavaszig. Egyenlőre még a csendes havazás kényeztet minket, hogy érezzük, még tél van. Így ne feledjék februári akciónkat sem!