Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Húsvéti kedvezmények

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2015. március 16.

Néhány hét, és elérkezünk Húsvét ünnepéhez, amire egy kis ajándékkal készültünk! Ha Húsvétig webáruházunkból vásárol, és rendelése meghaladja a 3200 Ft-ot, akkor egy mini SzappAnna húsvéti tojás szappankát adunk ajándékba!

Az akciós termékek is részt vesznek az értékszámításban! (A szállítási költség ezen felül fizetendő).

SzappAnna húsvéti tojás alakú szappanja ideális női táskánk rejtett kézmosójának, vagy gyermekeinknek szappankájának. Kecsketejes, levendula illatú, igazi kényeztető szappanról van szó.

A tavaszi zsongásban ne feledjük el, hogy Shea habjaink szintén akciósak most Húsvétig! Méregtelenítsük a szervezetünket, tisztítsük bőrünket valamilyen jóféle pakolással, és utána töltsük fel tartalmas shea testvajainkkal! Bőre meg fogja hálálni, mivel vajaink összetételét igazán gondosan és tudatosan állítottuk össze!

Március 20-áig még kapható Március 15-e előtt tisztelgő, nemzetiszínekben játszó ajándékcsomagunk! Tartalma egy 30ml-es Rózsás arckrém és egy 30ml-es Aloe verás kézkrém kedvezményes áron, ajándék csokoládébonbonnal!

Várjuk együtt a Húsvétot!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Tavaszi nagytakarítás alapok

2017. március 25.

A böjti időszak kezdete után nemcsak a tavaszi fáradtság, hanem a tavaszi nagytakarítás is ránktör. Az ablakon már jó korán besüt az első napsugár, és a téli bevackolódásunk után rögtön meglátjuk a homályos ablaktáblákat, a pókhálókat a sarokban, a poros könyvespolcokat.

Zsolnay Piknik a gyereknapon

2015. június 02.

Idén első alkalommal rendezték meg Pécsen a Zsolnay negyedben a Zsolnay Piknik eseményt, mely karöltve a gyereknappal ideális hétvégi kikapcsolódást, színes programot nyújtott a családoknak. Abban a szerencsés helyzetben részesültünk, hogy a rendezvény keretében tartott igényes kézműves vásárra mi is meghívást kaptunk.

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!