Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Rólunk

Bemutatkozás

Saját indíttatásból, egyéni túlérzékenységek, múlni nem akaró betegségek miatt fordultunk nagyon hamar a természetes életmód, azután a természetes gyógymódok felé - már akkor, amikor még nem volt ennyi, a környezeti hatásokra érzékeny ember, még nem volt "divat" allergiásnak vagy ekcémásnak lenni. Így immár 30 éve indultunk el azon az úton, amely során megismerkedtünk a természetgyógyászat különböző ágaival, ez idő alatt nagyon sok témakörbe belekóstoltunk, ami közelebb hozta számunkra az alternatív gyógymódokat és a holisztikus szemléletet. Nincs gyógyulás, csak ha a kint és bent egységben van. Többféle iskolát, tanfolyamot, ezoterikus képzést is elvégeztünk egymástól függetlenül, hogy teljesebb képet kapjunk a világról. Tanultunk fitoterápiát, aromaterápiát, Bach-virág terápiát, masszázsokat, akupresszúrát, kínai gyógyászatot, asztrológiát, asztrozófiát, radiesztéziát, kineziológiát, számmisztikát, bioenergiás gyógyítást, jógát. Mindezeket kiegészítjük a saját magunkon tapasztaltakkal is. Gyógyítottuk magunkat is, másokat is sikerrel, így megtapasztaltuk, hogy sokféleképpen érhetjük el a jól-létet. 

Családi vállalkozásunk 2014. év elején alakult, ahol elsősorban természetgyógyászattal szerettünk volna foglalkozni, de személyre szabott szolgáltatásainkon kívül egészséges életmóddal kapcsolatos klubfoglalkozásokat, előadásokat is szerveztünk, továbbá tudásunk esszenciájaként létrehoztuk a VeraNatura Manufaktúrát, ahol egyedi, kézműves natúrkozmetikumokat gyártottunk műhelyünkben, zömmel organikus termesztésből származó alapanyagokkal, a természet erejét felhasználva. Ami jó belül, az jó kívül is, mi más segíthetne bőrünket, szervezetünket megtámogatni? Hobbiként indult aprócska gyógynövénykertünkben sokféle gyógynövény található meg, egyenlőre még csak kis mennyiségben saját felhasználásra, de kísérletezünk többféle feldolgozási módszerrel. Webboltunkban szeretnénk az egészséges életmóddal kapcsolatos termékeket is árulni, leginkább olyanokat, amiket már sokszorosan teszteltünk és magunk is jónak tartunk, vagy használunk. Mindenféle természetes anyagból, természethez közel álló, újrahasznosítható vagy lebomló kézműves termékeket is megmutatunk, melyekkel nemcsak egészségesebb környezetet teremthetünk magunk körül, hanem segíthetjük a magyar kézműves kistermelőket is. Előnyben részesítjük az megújuló forrásból származó termékeket.

A környezettudatosság nagyon fontos számunkra, ezt próbáljuk továbbadni az unokáknak is. Fontos, hogy környezetünket is próbáljuk minél egészségesebbé varázsolni, otthonunkban egyre kevesebb műanyagot, vegyszert felhasználni, öko módon vezetni a háztartást, gazdálkodásunk során védeni a földet. Így érhetjük el azt a harmonikus életmódot, amit holisztikusnak hívunk; ahol az okokat keressük, és az egész embert nézzük a környezetével való kölcsönhatásban, megtalálni a "végső valóságot". Ennek a soha véget nem érő útnak a zökkenőmentes megtalálásában, és a rajta való örömteli haladásban szeretnénk segíteni!

 

Média megjelenések - rólunk/velünk megjelent cikkek, interjúk, ajánlók és terméktesztek