Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Csak a Mentes vásár a Dürer Kertben Holisztikus Hétfő újra október 7-én!

Termékeinkről mondták

Mindenféle gyulladásra, sérülésre, horzsolásra, sebre, pattanásra használtuk már, jó eredménnyel. Ebből is kell lennie az otthoni készletben mindig és általában az úti csomagba is kerül egy kis tégelynyi.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Rólunk

Bemutatkozás

Családi vállalkozásunk Szívliliom Kft. néven 2014. év elején alakult, hogy egységbe foglaljuk az addig külön végzett tevékenységeinket. Elsősorban természetgyógyászattal szerettünk volna foglalkozni, de személyre szabott szolgáltatásainkon kívül egészséges életmóddal kapcsolatos klubfoglalkozásokat, előadásokat is szervezünk, továbbá tudásunk esszenciájaként létrehoztuk a VeraNatura Manufaktúrát, ahol egyedi, kézműves natúrkozmetikumokat gyártunk műhelyünkben, zömmel organikus termesztésből származó alapanyagokkal. Hobbiként indult aprócska gyógynövénykertünkben sokféle gyógynövény található meg, egyenlőre még csak kis mennyiségben saját felhasználásra, de kísérletezünk többféle feldolgozási módszerrel. Webboltunkban szeretnénk az egészséges életmóddal kapcsolatos termékeket is árulni, leginkább olyanokat, amiket már sokszorosan teszteltünk és magunk is jónak tartunk vagy használunk. Továbbá mindenféle természetes anyagból, természethez közelálló kézműves termékeket is megmutatunk, melyekkel nemcsak egészségesebb környezetet teremthetünk magunk körül, hanem segíthetjük a magyar kézműves kistermelőket is. Előnyben részesítjük az megújuló forrásból származó termékeket.

Saját indíttatásból, múlni nem akaró betegségek és egyéni túlérzékenységek miatt fordultunk nagyon hamar a természetes életmód, azután a természetes gyógymódok felé - már akkor, amikor még nem volt ennyi, a környezeti hatásokra érzékeny ember, még nem volt "divat" allergiásnak lenni. Immár 30 éve indultunk el azon az úton, amely során megismerkedtünk a természetgyógyászat különböző ágaival, ez idő alatt nagyon sok témakörbe belekóstoltunk, ami közelebb hozta számunkra az alternatív gyógymódokat. Többféle iskolát, tanfolyamot, ezoterikus képzést is elvégeztünk egymástól függetlenül, hogy teljesebb képet kapjunk a világról. Tanultunk fitoterápiát, aromaterápiát, Bach-virág terápiát, masszázsokat, akupresszúrát, kínai gyógyászatot, asztrológiát, asztrozófiát, radiesztéziát, kineziológiát, számmisztikát, bioenergiás gyógyítást, jógát. Mindezeket kiegészítjük a saját magunkon tapasztaltakkal is. Gyógyítottuk magunkat is, másokat is sikerrel, így már el sem tudjuk képzelni hogy másképp is lehet.

Saját egészségünk megőrzése során próbálunk minél több természetes módszert használni és beépíteni életünkbe. Otthonunkban saját készítésű gyógyteákat iszunk, saját termesztésű növényeinket esszük, a magunk által őrölt búzából készült kenyeret eszünk, gyógyítjuk magunkat szelíd gyógymódokkal, és most már saját készítésű kozmetikumokat is használunk.  Önismereti utunkon járva és segítő munkánk során megtapasztaltuk, hogy a fizikai jóllét nem elég, a betegségek gyökere legtöbb esetben a lelki szinten gyökerezik. Annak gyógyítása nélkül a teljes gyógyulás nem jöhet el. Így folyamatosan dolgozunk magunkon, feltárjuk lelki problémáink okait, sokat meditálunk, imádkozunk.

A környezettudatosság nagyon fontos számunkra, ezt próbáljuk továbbadni az unokáknak is. Fontos, hogy környezetünket is próbáljuk minél egészségesebbé varázsolni, otthonunkban egyre kevesebb műanyagot, vegyszert felhasználni, öko módon vezetni a háztartást, gazdálkodásunk során védeni a földet. Így érhetjük el azt a harmonikus életmódot, amit holisztikusnak hívunk; ahol az okokat keressük, és az egész embert nézzük a környezetével való kölcsönhatásban. Csupán így találhatjuk meg a végső valóságot. Ennek a soha véget nem érő útnak a zökkenőmentes megtalálásában, és a rajta való örömteli haladásban szeretnénk segíteni minél több embernek!

 

Média megjelenések - rólunk/velünk megjelent cikkek, interjúk, ajánlók és terméktesztek

 

 

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor