Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Boldog Új Évet Kívánunk!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2015. január 09.

Kívánunk lehetőségekben, pozitív élményekben gazdag új évet mindenkinek!

Januárban is folytatjuk akciónkat, továbbra is -15%-al olcsóbb, bevezető áron próbálhatják ki új VeraNatura natúrkozmetikumainkat. Köszönjük mindenkinek, akik a tavalyi évben vásároltak tőlünk, és ezáltal támogatták a magyar készítésű termékeket!

Hamarosan újdonságokkal is jelentkezünk honlapunkon, beindul a Hozzászólások fül, lehet véleményt, tapasztalatokat megosztani, vagy akár közvetlenül kérdezni is az adott termék oldalán.

Keressenek minket Facebook oldalunkon is!

B.U.É.K.

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Januári akciónk és farsangi újdonságok!

2015. január 28.

Még a héten kihasználhatják januári nyitási akciónkat! Manufaktúránk által készített natúrkozmetikumainkat február 1-e éjfélig -15%-os kedvezményes áron vásárolhatják meg, míg 10.000 Ft feletti rendelés esetén a postázás ingyenes!
Februártól új akciókkal és egyéb érdekességekkel érkezünk, figyelje híreinket és fb oldalunkat!

Farsangi hangulatban

2016. január 12.

Elkezdődött az új év, és vele zajlik már a farsang is, mely a megszokotthoz képes idén igen rövid lesz! Ne tétlenkedjünk hát, adjunk lehetőséget magunknak az igazi örömködésre, a vidám összejövetelekre! Süssünk fánkot, csörögét, kortyolgassunk a meleg szobában finom forralt bort, és tervezzük meg mit szeretnénk megvalósítani ebben az évben!

Farsang farka, hamvazószerda és torkos csütörtök

2015. február 20.

A hagyományos farsangi időszak Vízkereszttől Hamvazószerdáig tart. Míg a farsanghoz a keresztény ünnepkörben nem kötődik jelentős vallási ünnep, inkább a gazdag néphagyományokra épül, addig a farsangi mulatságok végét jelentő „karnevál” lezárása után kezdődik meg a a keresztény egyház legfontosabb ünnepére való felkészülés.