Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Januári akciónk és farsangi újdonságok!

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. január 28.

Még a héten kihasználhatják januári nyitási akciónkat! Manufaktúránk által készített natúrkozmetikumainkat február 1-e éjfélig -15%-os kedvezményes áron vásárolhatják meg, míg 10.000 Ft felett a postázás ingyenes!

Februártól új akciókkal és egyéb érdekességekkel érkezünk, figyelje híreinket és fb oldalunkat!

Regisztráljon most, és használja ki a 'Hozzászólás' lehetőségét termékeink oldalán. A február 14-ig újonnan regisztráltak között kisorsolunk egy kozmetikai minta csomagot, amennyiben tesztelik a "Hozzászólások" fület! Bármilyen kérdést, tapasztalatot, véleményt szívesen fogadunk (amennyiben az kulturált)!

Itt a farsang, áll a bál, készülünk a Bálint napra mi is! Praktikus ajándékcsomagokat állítunk össze, melyek között mindenki találhat magának kedvére meglepetést.

Böngéssze továbbra is oldalunkat! Szép hóesést és jó egészséget kívánunk!

 

Fotó:
http://www.ajandekkatalogus.hu/valentin-nap/otlet/valentin-napi-ajtodisz-muffinpapirbol/

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Vegán kovászos kifli és csodás böjti mákosguba készítése

2021. március 15.

Mindennapi kovászos kenyérünk mellett nem feledkezhetünk meg a többi péksüteményről sem. Kiemelten fontosnak tartom a hagyományörző ételeket, szükség szerint újragondolva. Tej, tojás és élesztőmentes kifliből varázsolt mákosguba különleges része lehet az ünnepli menünek, vagy a böjti ételeknek. Kipróbált recept a vajas kifli és a mákosguba szerelmeseinek, vegán módon! 

Farsangi hangulatban

2016. január 12.

Elkezdődött az új év, és vele zajlik már a farsang is, mely a megszokotthoz képes idén igen rövid lesz! Ne tétlenkedjünk hát, adjunk lehetőséget magunknak az igazi örömködésre, a vidám összejövetelekre! Süssünk fánkot, csörögét, kortyolgassunk a meleg szobában finom forralt bort, és tervezzük meg mit szeretnénk megvalósítani ebben az évben!

Bálint napi akciók

2016. február 07.

A farsang utolsó nagy hétvégéjén még jól kitáncolhatjuk magunkat, de szerdától már a húsvétig tartó böjti időszak vár ránk. Jövő hétvégén pedig Bálint-nap, mely alkalmából szeretnénk mi is kedveskedni vásárlóinknak!