Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Helyspóroló úti-csomagok: csak könnyedén!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. június 12.

Még egy flakon, még egy krém, mert jól jöhet, hátha valami történik... és lám, lassan kikerül a kedvenc felsőnk a táskánkból, mivel a szükség és biztonság előnyt élvez. Ezt küszöböljük most ki kis kiszerelésű csomagjainkkal, hogy bátran pakolhassunk, amit úgy érzünk, jól jöhet! :)

3 különböző csomagot állítottunk össze, hogy a méret mellett a legfontosabb termékek is ott legyenek nálunk: egy napvédő tej, a szúnyogok ellen és a szúnyogcsípések kezelésére (csípés "előtt és után"), a nap égető hatásának kezelésére, valamint a nélkülözhetetlen hidratáló krém mindenféle bőrkiszáradásra, arckezelésre, testápolásra fürdés után.

Új termékünk a kézitáskában is könnyen elférő mini szappan, melyet biztonságos alu tégelybe teszünk, így mindenkor tisztaságot tudunk teremteni magunk és gyermekeink számára. Alkalmas fürdésre is, rövidebb útjaink könnyen kezelhető, nélkülözhetetlen eleme lesz, utazzunk belföldön vagy repülőn.

Szeretettel kínáljuk a Nyári napvédő úti-csomagot, a Napozás utáni enyhítő úti-csomagot, és a Testápoló úti-csomagot.

Sok az egyben, nem drágábban a mini kiszerelések miatt, hanem inkább akciós áron! :) Utazásra fel!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Boldog Új Évet Kívánunk!

2015. január 09.

Mindenkinek lehetőségekben, pozitív élményekben gazdag Új Évet Kíván a Holisztikus Élet Csapata!

Bálint napi akciók

2016. február 07.

A farsang utolsó nagy hétvégéjén még jól kitáncolhatjuk magunkat, de szerdától már a húsvétig tartó böjti időszak vár ránk. Jövő hétvégén pedig Bálint-nap, mely alkalmából szeretnénk mi is kedveskedni vásárlóinknak!

Anyák napi akciók

2015. április 14.

Vége a húsvéti időszaknak, jön az igazi tavasz és az Anyák napja! Ha szeretnénk édesanyánkat meglepni valami különleges ajándékkal, akkor választhatunk neki natúrkozmetikumot, csupa természetes összetevőkből!