Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Előadás a Bach-virágterápiáról a Dombóvári Herbáriumban

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. október 10.

Szíves meghívást kaptunk a Dombóvári Herbárium előadássorozatában az októberi előadás megtartására, aminek szakértőnk örömmel tett eleget. Az előadás témaköre a Bach-virágterápia volt. A virágesszenciák ismertetésén keresztül nagyon sok téma érintésre került, ami önmagában túlmutat a virágterápián, viszont szorosan kapcsolódik azoknak a lelki folyamatoknak a megértéséhez, melyek a leginkább vezetnek betegségeinkhez. Az előadás közben megtekinthetőek és megfoghatóak voltak az esszenciákat magukba záró üvegcsék is.

A Dombóvári Herbárium a Dombóvári Városszépítő és Városvédő Közhasznú Egyesület és az általa működtetett Helytörténeti Múzeum gyógynövény-ismereti klubja. Az előadások minden hónap első péntekének délutánján vannak, ahol a beszélgetések és a foglalkozások témája a gyógynövények termesztésétől kezdve egészen gyógyhatásuk megismeréséig, és a növények mindennemű felhasználásáig terjednek. Az érdeklődőket a házigazda, Bordi Anna fitoterapeuta várja a Dombóvári Helytörténeti Múzeumban.

Itt olvasható a rövid hír az eseményről.

Fotó: http://www.whatclinic.com/holistic-health; http://completewellbeing.com/article/bach-flower-remedies/

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Advent Fényei

2014. december 09.

December hónapunk sötétségbe boruló napjai mellett az Adventi időszak átminősítő ereje is elérkezett hozzánk. Gyermekeink szíve tele izgalommal, és várakozással. Örömmel bontogatják a Kalendáriumuk napi meglepetéseit, és a Mikulás hozta csomagot.

Itt a tavaszi megújulás ideje!

2015. február 17.

Lezárult a farsangi időszak, hamvazószerdával megkezdődik a Nagyböjt, és ezzel párhuzamosan elérkezett az ideje a tavaszi nagytakarításnak, testünk tisztításának! Sokan nem is gondolnak rá, mennyire fontos, hogy a tavaszi tisztítókúrát, böjtnapokat nem csak a test szintjén kell megélni!

Önmegvalósítás és környezet-tudatosság

2018. május 11.

Ha önmagadat képviseled, abból baj nem lehet. Hisz azokat az ideákat tudod legjobban átadni, amiben hiszel, abban vagy igazán erős. Megtalálni az erre legmegfelelőbb fórumot, néha feladattal jár, ám ha kellő rugalmasság van benned, kinyílik előtted a világ, és létrejöhet az, amit szívből képviselsz! Lássuk, hogy alakul ez személyes történetté az Evernessen belül!