Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Szuper krém!Minden anyukának csak ajánlani tudom.Ekcémás börre is csodálatos.Gyönyörű lesz tőle a gyulladt bőr.????
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Nyári szabadság a HolisztikusÉletnél

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. július 27.

A több hónapos várakozás után júniusban és júliusban megindult újra az élet, így volt ez webáruházunkban is. Mielőtt azoban augusztusban már a szeptemberre koncentrálnánk, teszünk ismét egy kis pihenőt. És javasoljuk ezt mindenkinek, aki megteheti. Ez a hét pici szusszanás az év első fele és aközött, ami még ránk vár év végéig. Nem lesz ugyanígy könnyű, ezt sokan mondják, fel kell hát töltekeznünk, amennyire csak lehet. Ha segít a tudata, a csillagképek is azt súgják, hogy most van ideje az ünneplésnek, táncnak, szórakozásnak, mert utána jön a munka. Önmagunkon leginkább, hogy felkészülve, megtisztulva léphessünk át egy új időszakba. Hiszen sorsváltó időszakot élünk most át. Nagyobb összefüggésekben kell tekintenünk világunkra, környezetünkre és legfőképpen magunkra, benne. 

A héten így nem lesz postázás, július 27-31-ig, a hónap végéig. Jövő héten viszont újra Holisztikus Hétfővel várunk mindenkit augusztusban. Jövő héten még pihenés lesz a részünkről, de a csomagok már el tudnak menni. És aztán készülünk is már az őszre. 

Csobbanós, nevetős, vidám sziesztát kívánunk mindenkinek! 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Szív-nyitó meditációk

2017. augusztus 27.

Nagyon szép, és mélyen átalakító nyári időszakban van részünk, melynek erős, emelő energetikai hatásai még szeptember közepéig tartanak. Ezeket a segítő energiákat lovagoljuk meg, hogy meg tudjuk valósítani életünkben azt, ami számunkra igazán fontos, és amit szívünkből szeretnénk.

Farsangi hangulatban

2016. január 12.

Elkezdődött az új év, és vele zajlik már a farsang is, mely a megszokotthoz képes idén igen rövid lesz! Ne tétlenkedjünk hát, adjunk lehetőséget magunknak az igazi örömködésre, a vidám összejövetelekre! Süssünk fánkot, csörögét, kortyolgassunk a meleg szobában finom forralt bort, és tervezzük meg mit szeretnénk megvalósítani ebben az évben!

Szabadságos idő tanév végén

2021. május 31.

Kicsit megpihenünk a nyár előtt.