Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Imádom! Ekcémás vagyok és ez a krém a téli időszakban gyakorlatilag létszükséglet. Csak ajánlani tudom
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Nyári szabadság a HolisztikusÉletnél

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. július 27.

A több hónapos várakozás után júniusban és júliusban megindult újra az élet, így volt ez webáruházunkban is. Mielőtt azoban augusztusban már a szeptemberre koncentrálnánk, teszünk ismét egy kis pihenőt. És javasoljuk ezt mindenkinek, aki megteheti. Ez a hét pici szusszanás az év első fele és aközött, ami még ránk vár év végéig. Nem lesz ugyanígy könnyű, ezt sokan mondják, fel kell hát töltekeznünk, amennyire csak lehet. Ha segít a tudata, a csillagképek is azt súgják, hogy most van ideje az ünneplésnek, táncnak, szórakozásnak, mert utána jön a munka. Önmagunkon leginkább, hogy felkészülve, megtisztulva léphessünk át egy új időszakba. Hiszen sorsváltó időszakot élünk most át. Nagyobb összefüggésekben kell tekintenünk világunkra, környezetünkre és legfőképpen magunkra, benne. 

A héten így nem lesz postázás, július 27-31-ig, a hónap végéig. Jövő héten viszont újra Holisztikus Hétfővel várunk mindenkit augusztusban. Jövő héten még pihenés lesz a részünkről, de a csomagok már el tudnak menni. És aztán készülünk is már az őszre. 

Csobbanós, nevetős, vidám sziesztát kívánunk mindenkinek! 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Hat vár hat rád - történelmi emléktúra

2015. június 29.

Idén először rendezték meg Tolna megye déli részén azt a történelmi emléktúrát, mely a török időket hivatott felidézni. A rendezvény középpontjában egy olyan legyalogolható túraútvonal állt, mely összeköti a környéken régen állott, ma már legtöbb helyen csak hírből ismert várakat.

Boldog Új Évet Kívánunk!

2015. január 09.

Mindenkinek lehetőségekben, pozitív élményekben gazdag Új Évet Kíván a Holisztikus Élet Csapata!

Aszpik Karácsony 2014

2014. december 21.

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.