Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Közel két éve használom ezt a krémet, nagyon hálás vagyok érte. Van, hogy csak pár naponta krémezem az arcom, és gyönyörűen táplálja, hidratálja.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Nyári szabadság a HolisztikusÉletnél

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. július 27.

A több hónapos várakozás után júniusban és júliusban megindult újra az élet, így volt ez webáruházunkban is. Mielőtt azoban augusztusban már a szeptemberre koncentrálnánk, teszünk ismét egy kis pihenőt. És javasoljuk ezt mindenkinek, aki megteheti. Ez a hét pici szusszanás az év első fele és aközött, ami még ránk vár év végéig. Nem lesz ugyanígy könnyű, ezt sokan mondják, fel kell hát töltekeznünk, amennyire csak lehet. Ha segít a tudata, a csillagképek is azt súgják, hogy most van ideje az ünneplésnek, táncnak, szórakozásnak, mert utána jön a munka. Önmagunkon leginkább, hogy felkészülve, megtisztulva léphessünk át egy új időszakba. Hiszen sorsváltó időszakot élünk most át. Nagyobb összefüggésekben kell tekintenünk világunkra, környezetünkre és legfőképpen magunkra, benne. 

A héten így nem lesz postázás, július 27-31-ig, a hónap végéig. Jövő héten viszont újra Holisztikus Hétfővel várunk mindenkit augusztusban. Jövő héten még pihenés lesz a részünkről, de a csomagok már el tudnak menni. És aztán készülünk is már az őszre. 

Csobbanós, nevetős, vidám sziesztát kívánunk mindenkinek! 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Helyspóroló úti-csomagok: csak könnyedén!

2016. június 12.

Utazás során is szükségünk van a legfontosabb krémeinkre, főként, ha gyermekeinkkel együtt utazunk. Ehhez rendeztük össze kis kiszerelésű csomagjainkat, melyek így könnyen elférnek kézitáskánk, vagy bőröndünk zsebeiben.
 

Mosható pelenka vagy eldobható?

2016. május 12.

Szülés előtt minden kismama nagy rendezgetésbe kezd, a fészekrakó ösztön szerint. Elkészül a babaszoba, összeszerelésre kerül a kiságy, a fiókban kimosva, behajtogatva gyűlnek az apró rugdalózók. Az ajándékok között megjelenik az első néhány csomag pelenka, hiszen „abból úgyis rengeteg kell”.

Túrázási alapszabályok

2014. november 18.

Ha kedvet kaptunk a kirándulásokhoz, fontos néhány alapszabályt tudnunk, mielőtt útnak indulunk.