Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Nyári szabadság a HolisztikusÉletnél

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. július 27.

A több hónapos várakozás után júniusban és júliusban megindult újra az élet, így volt ez webáruházunkban is. Mielőtt azoban augusztusban már a szeptemberre koncentrálnánk, teszünk ismét egy kis pihenőt. És javasoljuk ezt mindenkinek, aki megteheti. Ez a hét pici szusszanás az év első fele és aközött, ami még ránk vár év végéig. Nem lesz ugyanígy könnyű, ezt sokan mondják, fel kell hát töltekeznünk, amennyire csak lehet. Ha segít a tudata, a csillagképek is azt súgják, hogy most van ideje az ünneplésnek, táncnak, szórakozásnak, mert utána jön a munka. Önmagunkon leginkább, hogy felkészülve, megtisztulva léphessünk át egy új időszakba. Hiszen sorsváltó időszakot élünk most át. Nagyobb összefüggésekben kell tekintenünk világunkra, környezetünkre és legfőképpen magunkra, benne. 

A héten így nem lesz postázás, július 27-31-ig, a hónap végéig. Jövő héten viszont újra Holisztikus Hétfővel várunk mindenkit augusztusban. Jövő héten még pihenés lesz a részünkről, de a csomagok már el tudnak menni. És aztán készülünk is már az őszre. 

Csobbanós, nevetős, vidám sziesztát kívánunk mindenkinek! 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Everness, ahol Önmagad lehetsz!

2018. április 13.

Az Everness egy „nyitott közösségi tér”. Egy elfogadáson alapuló, szeretetteljes közeg. Ez a közeg lehetőségeket kínál fel, de nem ítél meg. Támogat, „lámpákat kapcsolgat”, helyet ad. Ő maga is dinamikusan változik. Pont úgy, ahogy a szervezők mennek át saját személyiségfejlődésükön, és így lesz évről évre mindig kicsit más.

Egészségnap a Kocsolai Általános Iskolában

2014. október 23.

Októberben meghívást kaptunk a Kocsolai Általános Iskolában rendezett egészségnapra is. Az iskola úgy találta megfelelőnek, ha már a munkanapcserék következtében szombaton iskolába kell menni, szóljon a nap kicsit másról, mely tudás és érték a gyerekeknek, ám az ismeretszerzés mégsem a hagyományos tanmenet keretében zajlik.

Tavaszi nagytakarítás alapok

2017. március 25.

A böjti időszak kezdete után nemcsak a tavaszi fáradtság, hanem a tavaszi nagytakarítás is ránktör. Az ablakon már jó korán besüt az első napsugár, és a téli bevackolódásunk után rögtön meglátjuk a homályos ablaktáblákat, a pókhálókat a sarokban, a poros könyvespolcokat.