Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Nőnapi meglepetés

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. március 02.

Közeleg a Nőnap! Egy csokor virág helyett ajándékozzon most természetes alapanyagokból készült különleges kozmetikum csomagot!

Kiválasztottunk natúrkozmetikumaink közül azt a két legkedveltebb darabot, melyek a legfinomabban kényeztetik a hölgyeket, nemcsak ezen a szép tavaszi napon!

Az ajándékcsomagot praktikusan nyitható díszdobozban küldjük, így ebben a formában rögtön át is adható! A dísz-töltőanyag újrahasznosított faforgács.

Kérje most Kedvesétől ajándékcsomagunkat, vagy vásárolja meg Kedvesének Nőnapra! Nem fognak csalódni!

A készlet erejéig, siessen!

Nőnapi ajándékcsomag a webáruházban ITT!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Bálint napi akciók

2016. február 07.

A farsang utolsó nagy hétvégéjén még jól kitáncolhatjuk magunkat, de szerdától már a húsvétig tartó böjti időszak vár ránk. Jövő hétvégén pedig Bálint-nap, mely alkalmából szeretnénk mi is kedveskedni vásárlóinknak!

Zsolnay Piknik a gyereknapon

2015. június 02.

Idén első alkalommal rendezték meg Pécsen a Zsolnay negyedben a Zsolnay Piknik eseményt, mely karöltve a gyereknappal ideális hétvégi kikapcsolódást, színes programot nyújtott a családoknak. Abban a szerencsés helyzetben részesültünk, hogy a rendezvény keretében tartott igényes kézműves vásárra mi is meghívást kaptunk.

Tavaszi nagytakarítás alapok

2017. március 25.

A böjti időszak kezdete után nemcsak a tavaszi fáradtság, hanem a tavaszi nagytakarítás is ránktör. Az ablakon már jó korán besüt az első napsugár, és a téli bevackolódásunk után rögtön meglátjuk a homályos ablaktáblákat, a pókhálókat a sarokban, a poros könyvespolcokat.